Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Beaba Babycook kopen

Beaba Babycook kopen

1-1 van de 1 items in babycook producten
Beaba Babycook Accessoires

Beaba Babycook Accessoires

1-1 van de 1 items in babycook producten

De Beaba Babycook is een revolutionair apparaat met veel opties. De Babycook is een klein en handig keukenapparaat met als doel een snelle en gezonde hap op tafel zetten voor de kleine. De Babycook apparaten zijn in diverse kleuren beschikbaar zodat het past in elk interieur.

Babycook

De Babycook is in meerdere varianten beschikbaar. Viper Medical biedt zowel de Babycook, Babycook Original, Babycook Plus en Babycook Original Plus aan. Elk apparaat heeft unieke voordelen, maar ze hebben één ding gemeen. Elk Babycook apparaat is ontwikkeld om een snelle, gezond maaltijd op tafel te zetten.

Baby stoomkoker

Alle Babycook varianten werken op basis van stoom. Met deze techniek blijven alle vitamines en mineralen behouden in het voedsel en dit is in het voordeel van het kind. Stomen is de meest gezond optie om voedsel te bereiden en op deze manier wordt ook een brede smaak ontwikkeld. 

Baby blender

Naast de optie om voedsel te bereiden met stoom, beschikt de Babycook ook over een blender functie. Het cyclooneffect zorgt ervoor dat het eten een specifieke structuur en textuur krijgt die past bij de leeftijd van het kindje. Uiteraard is dit afhankelijk van de tijdsduur en kan er zowel puree of soep gemaakt worden.

Behalve een Babycook heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die te gebruiken zijn bij de opvoeding van een kind. Bekijk ook eens flesbereider en babyfoon overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl