Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81


1.
Viper's Keuze
Omron M6 Comfort
De Omron M6 Comfort is een volautomatische bloeddrukmeter voor de bovenarm. Inclusief dual check system, de druksensor die gebruikt wordt om de meting te doen wordt gecontroleerd door een tweede druksensor. Daarnaast geeft de bloeddrukmeter aan of het manchet goed is geplaatst en wordt de optimale snelheid en druk bepaald tijdens het meten. De voorgevormde 2-matenmanchet past om een armomvang van 22-42 cm.
Klik en bestel
€ 79,98
excl. btw € 66,10
Thuiswinkel Waarborg
2.
Beste Koop
De Omron M7 Intelli IT is een van de nieuwste bloeddrukmeters van Omron. De bloeddrukmeter wordt geleverd met een voorgevormd manchet dat er voor zorgt dat de meting ongeacht de positie van de bovenarm correct wordt uitgevoerd. Tevens geeft de Omron M7 Intelli IT een melding bij een onregelmatige hartslag, bewegingen tijdens het meten en wanneer de manchet niet correct bevestigd is. De Omron M7 Intelli IT beschikt over Bluetooth Smart technologie. Dit betekent dat de meet gegevens draadloos kunnen worden overgezet naar bijvoorbeeld de Omron connect app.
Klik en bestel
€ 79,94
excl. btw € 66,07
Thuiswinkel Waarborg
3.
De Omron M3 is een vol automatische bloeddrukmeter voor de bovenarm. Inclusief Intelli-sense technologie, wat zorgt voor een juiste druk tijdens de test. 2 x 60 metingen geheugen en geeft het gemiddelde van de laatste 3 metingen. Waarschuwing bij onregelmatige hartslag en met een (uitschakelbare) pieptoon voor het volgen van de hartfrequentie.
Klik en bestel
€ 66,53
excl. btw € 54,98
Thuiswinkel Waarborg
4.
De Contec CMS08A is een multifunctionele bloeddrukmeter voor de bovenarm die ook als saturatiemeter kan worden gebruikt. De los te bestellen SPO2-probe is aan te sluiten op de CMS08A en kan zowel voor kinderen als volwassen worden gebruikt. De CMS08A kan aangesloten worden op de computer voor onder andere data opslag, analyses en trendgrafieken.
Klik en bestel
€ 83,95
excl. btw € 69,38
Thuiswinkel Waarborg
5.
De Medisana BU 510 Bloeddrukmeter is een gemakkelijke en nauwkeurige bloeddrukmeter voor de bovenarm. Het display toont de systole, diastole, hartslag, datum en tijd. Er zijn 90 opslagplaatsen voor metingen van twee gebruikers, en tevens wordt het gemiddelde van alle opgeslagen metingen berekend. Het handige van deze bloeddrukmeter is de extra ruime omvang van het manchet; deze is instelbaar van 22 tot 36 cm.
Klik en bestel
€ 50,66
excl. btw € 41,87
Thuiswinkel Waarborg
6.
Professioneel
De ProBp-3400 Bloeddrukmeter van Welch Allyn is een professionele bloeddrukmeter met ziekenhuiskwaliteit. De elektronische bloeddrukmeter is AAMI-BHS gecertificeerd en biedt met de SureBP technologie een bloeddrukmeting in slechts 15 seconden. Daarnaast geeft de bloeddrukmeter een optimaal comfort voor uw patiënt en is erg accuraat, zelfs bij een zwakke pols.
Klik en bestel
€ 785,17
excl. btw € 648,90
Thuiswinkel Waarborg
7.
Met App!
De Omron EVOLV Draadloze Bovenarm Bloeddrukmeter in een unieke all-in-one bloeddrukmeter voor de bovenarm. De gebruiksvriendelijke meter heeft geen draden of slangen en verzorgt een bijzonder nauwkeurige meting. De Intellisense-technologie van omron zorgt ervoor dat het manchet tot het ideale niveau wordt opgepompt en hierdoor krijg je uitsluitend correcte metingen.De Omron EVOLV Draadloze Bovenarm Bloeddrukmeter wordt gebruik met de Omron Connect-app en deze applicatie is te downloaden voor alle iPhone / Android™ apparaten.
Klik en bestel
€ 161,04
excl. btw € 133,09
Thuiswinkel Waarborg
8.
De Omron M3 Comfort is een volautomatische bovenarm bloeddrukmeter. Met deze bloeddrukmeter kunt u gemakkelijk zelf thuis uw bloeddruk meten. Wanneer u het manchet niet goed heeft bevestigd zal de Omron M3 een signaal afgeven. Hiermee worden onbetrouwbare metingen voorkomen. Tevens geeft de bloeddrukmeter een signaal wanneer hij een onregelmatige hartslag registreert.
Klik en bestel
€ 74,98
excl. btw € 61,97
Thuiswinkel Waarborg
9.
De Omron M3 Intelli IT is een volautomatische bovenarm bloeddrukmeter van de nieuwste generatie. Met deze bloeddrukmeter kunt u gemakkelijk zelf thuis uw bloeddruk meten. De M3 IT is gelijkwaardig aan de normale M3 of M3 Comfort. Maar de M3 IT beschikt over de de BiLink functionaliteit. Hiermee kunt u alle gegevens overzetten op de PC en gemakkelijk analyseren.
Klik en bestel
€ 85,99
excl. btw € 71,07
Thuiswinkel Waarborg
10.
De Medisana HGN Bloeddrukmeter is een eenvoudig te gebruiken bloeddrukmeter voor de pols, die nauwkeurig metingen uitvoert. Deze metingen zijn goed leesbaar op het grote display. De Medisana HGN Pols Bloeddrukmeter herkent en toont aritmie en kan voor twee gebruikers van ieder 120 metingen opslaan.
Klik en bestel
€ 41,31
excl. btw € 34,14
Thuiswinkel Waarborg

Veelgestelde vragen:

Wat is een bloeddrukmeter?

Een bloeddrukmeter wordt gebruikt om de bloeddruk te meten. De bloeddruk is de druk van het bloed in de slagaderen en varieert voortdurend onder invloed van verschillende factoren.

Waarom een bloeddrukmeter?

Met een bloeddrukmeter kunt u thuis preventief uw bloeddruk in de gaten houden. Er zijn verschillende factoren die de bloeddruk kunnen verhogen: overgewicht, het eten van veel zout, overmatig alcoholgebruik, stress en het gebrek aan lichaamsbeweging. Een hoge bloeddruk vergroot dan weer de kans op het krijgen van een hart- of vaataandoening. Het is dan ook belangrijk om je bloeddruk te meten met een bloeddrukmeter en indien nodig te verlagen.

Moet ik een pols- of bovenarmbloeddrumeter?

Er zijn twee soorten bloeddrukmeters: pols- en bovenarmmeters. Bij een polsbloeddrukmeter dient de gebruiker de arm zelf ter hoogte van het hart te houden. Echter is de kans dat er dan bewogen wordt een stuk groter en dus is de meter dan ook gevoeliger voor fouten. Bij een meting via de bovenarm is de kans op beweging nihil, waardoor het resultaat accurater is. Probeer altijd dezelfde arm te meten. Hierbij maakt het niet uit of u de linkerarm of de rechterarm meet.

Hoe moet ik een bloeddrukmeter omdoen?

Voer een bloeddrukmeting zittend aan een tafel uit, rechtop en met de benen naast elkaar. Er wordt aangeraden om niet te praten tijdens de meting: de trillingen van uw stem kunnen de meting verstoren. U bevestigt het manchet 1 tot 2 centimeter boven uw elleboog en legt uw onderarm ontspannen op tafel zodat het manchet op dezelfde hoogte is als uw hart.

Hoe een bloeddrukmeter aflezen?

Bij het opnemen van de bloeddruk dient u niet te praten, omdat trillingen van de stem de meting kunnen verstoren. Noteer de waarden, de dag en het tijdstip. Meet de bloeddruk altijd twee keer op en neem daarvan het gemiddelde. Tussen de twee metingen dient 15 seconden te zitten. De bloeddrukmeter geeft twee waarden aan: de bovendruk en de onderdruk. De bovendruk is de druk waarmee het bloed in de bloedvaten door het hart gepompt wordt. De onderdruk is de druk in de bloedvaten als het hart zich ontspant en weer vult met bloed. Het hoogste getal op de meter is de bovendruk.

De streefwaarde voor de bloeddruk is een waarde onder de 140/90 mmHg en geldt voor volwassenen tot 80 jaar. Bij een thuismeting is de bloeddruk lager dan in de spreekkamer van een arts. Bij een thuismeting geldt dan ook een waarde van 135/90 mmHg. Bij een bloeddruk van gemiddeld 140 of hoger bij de arts en 135 of hoger thuis, is er sprake van een hoge bloeddruk.

Moet een bloeddrukmeter geijkt worden?

Meestal begint uw meter rare uitslagen te geven als deze geijkt dient te worden. Om te zorgen dat een bloeddrukmeter naar behoren blijft functioneren en meten, moet u de bloeddrukmeter regelmatig laten ijken.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl