Condensvrij Proceduremasker

Condensvrij Proceduremasker

Mistvrij ontwerp plooimasker met schuimband. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 130,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 107,44 % € 0,00
Inhoud: 50 stuks
Productnummer: 62363
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.
Halyard Health-gezichtsmaskers bieden momenteel het meest uitgebreide assortiment aan stijlen, functies en beschermingsniveaus. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften op het gebied van gezichtsbescherming. De maskers zijn zorgvuldig vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit en zijn stevig verbonden door middel van sonische technologie. Bovendien zijn alle maskers voorzien van een ingesloten neusstuk dat zich aanpast aan de contouren van het gezicht, waardoor een comfortabele en veilige pasvorm wordt gegarandeerd.

Een belangrijk aspect van Halyard Health-gezichtsmaskers is dat ze vrij zijn van natuurrubberlatex. Dit is vooral relevant voor mensen met een latexallergie, omdat het gebruik van latex in gezichtsmaskers allergische reacties kan veroorzaken. Door latexvrij te zijn, bieden deze maskers een veilige en allergievrije optie voor een breed scala aan gebruikers.


Met Halyard Health-gezichtsmaskers kun je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid die nodig zijn voor effectieve gezichtsbescherming. Of het nu gaat om medische toepassingen, persoonlijke bescherming of andere situaties waarin het dragen van een gezichtsmasker vereist is, Halyard Health biedt een diversiteit aan opties om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Productinformatie "Condensvrij Proceduremasker"
Soort: FFP2