Donjoy Duoform Polsbrace - Maat M

Donjoy Duoform Polsbrace - Maat M

Ontdek de Donjoy Duoform Polsbrace, de ideale oplossing voor een verscheidenheid aan polsgerelateerde aandoeningen. Of je nu een verstuikte pols hebt opgelopen, een trauma hebt ondergaan of pre- en postoperatieve immobilisatie nodig hebt, deze polsbrace biedt de juiste ondersteuning en comfort. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 25,18

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 20,81 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 82-96133
EAN: 0190446291572
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De Donjoy Duoform Polsbrace is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De brace kan gemakkelijk worden aangebracht en is geschikt voor zowel de rechter- als linkerhand, waardoor je geen aparte braces hoeft aan te schaffen. Met de verplaatsbare dorsale stut kun je de brace aanpassen voor de perfecte pasvorm en ondersteuning die je nodig hebt.


De polsbrace is voorzien van een ergonomische palmaire spalk, die zorgt voor een gecontroleerde polsflexie. Dit is vooral belangrijk tijdens het herstelproces en bij het voorkomen van ongewenste bewegingen die schade kunnen veroorzaken. De verwijderbare modulaire componenten maken de brace geschikt voor universeel gebruik en kunnen indien nodig worden aangepast.


Het aanbrengen van de Donjoy Duoform Polsbrace is eenvoudig dankzij de brede opening. Daarnaast bieden de drie verstelbare banden compressie op maat, zodat je de mate van ondersteuning kunt aanpassen aan je individuele behoeften. Het ademende 3D-materiaal zorgt voor ventilatie en voorkomt dat warmte en vocht zich ophopen, waardoor het comfortabel blijft, zelfs bij langdurig gebruik.


Met zijn comfortabele, flexibele en lichtgewicht ontwerp zul je bijna vergeten dat je een polsbrace draagt. De Donjoy Duoform Polsbrace biedt de juiste balans tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid, zodat je je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten met vertrouwen en comfort.


Kies voor de Donjoy Duoform Polsbrace en geef je pols de nodige ondersteuning en bescherming die het verdient. Herstel sneller, verminder pijn en geniet van een betere mobiliteit met deze hoogwaardige polsbrace.


De brace is geschikt voor een polsomtrek van 16-19 cm

Productinformatie "Donjoy Duoform Polsbrace - Maat M"