Gratis verzending vanaf € 30,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Douchestoel kopen

Douchestoel kopen

1-7 van de 7 items in douchestoelen
Vermeiren Douchestoel Jill

Vermeiren Douchestoel Jill

Vermeiren Douchestoel Lilly

Vermeiren Douchestoel Lilly

Etac Swift douchestoel

Etac Swift douchestoel

Able2 Mobiele Douchestoel

Able2 Mobiele Douchestoel

Etac Clean verstelbare douchestoel

Etac Clean verstelbare douchestoel

Etac Clean douchestoel

Etac Clean douchestoel

Vermeiren Badstoel Melbourne

Vermeiren Badstoel Melbourne

1-7 van de 7 items in douchestoelen

Stabiliteit en veiligheid tijdens het douchen is zeer belangrijk. Dit vraagt om een douchestoel die te vertrouwen is en een hoge mate van comfort biedt voor zowel de gebruiker als de hulpverlener. Het douchen van een persoon kan een fysiek zware opgave zijn dus het is belangrijk dat de douchestoel aan bepaalde eisen voldoet. Een voorbeeld hiervan zijn geremde wieltjes.

Douchestoel

Een douchestoel is een stoel die is voorzien van een rug- en armleuning en een hoge mate van comfort biedt. Een douchestoel is gemaakt voor optimaal gebruik voor zowel de gebruiker als hulpverlener en dit komt o.a. naar voren in het lichte gewicht. Daarnaast is een douchestoel voorzien van een uitsparing aan de achterzijde. Dit heeft ook een positieve invloed op de hygiëne van de gebruiker want het zorgt ervoor dat het hele lichaam gereinigd kan worden. Wat men vaak ook niet weet, is dat een douchestoel ook een optie heeft om omgebouwd te worden tot toiletstoel. In veel gevallen kan een douchestoel, middels een kleine aanpassing, dus op verschillende manieren gebruikt worden.

Douchestoel verrijdbaar

Een douchestoel is een handig hulpmiddel, maar het zou nog handiger zijn als het ook verrijdbaar is. Viper Medical biedt diverse opties m.b.t. een verrijdbare douchestoel. Zo zijn er varianten die ook gebruikt kunnen worden als toiletstoel. Deze worden gekenmerkt aan de uitsparing aan de onderkant zodat het opgevangen kan worden. Daarnaast is vrijwel elke verrijdbare douchestoel voorzien van een uitsparing aan de achterzijde zodat de gebruiker

Naast een douchestoel heeft Viper Medical nog meer hulpmiddelen om het leven makkelijker te maken. Bekijk ook eens het loophulpmiddelen en keuken hulpmiddelen assortiment.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl