Dr. Comfort Shape To Fit Enkelsokken Wit - XL - Schoenmaat: >44

Dr. Comfort Shape To Fit Enkelsokken Wit - XL - Schoenmaat: >44

De Dr. Comfort sokken zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Dankzij de gladde naadconstructie wordt het risico op ongewenste wrijving tot een minimum beperkt, zodat je de hele dag door comfortabel kunt blijven bewegen. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 19,90

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 16,45 % € 0,00
Inhoud: 1 paar
Productnummer: 601245
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.
Ervaar het ultieme comfort en de zorg voor je voeten met onze zacht aflopende sokken.

Het niet-bindende bovenstuk is speciaal ontworpen om de bloedsomloop te bevorderen. Het zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder knellende drukpunten, waardoor je de hele dag door kunt genieten van optimale bloedcirculatie.


Onze sokken zijn voorzien van een constructie van bovennet, met een geventileerd ontwerp dat zorgt voor antimicrobiële geurbestrijding. Dit helpt je voeten fris te houden en voorkomt infecties. Bovendien zorgt het ademende vermogen en de warmteregulering ervoor dat je voeten droog blijven, zelfs tijdens intensief gebruik.


Gemaakt van Nano Bamboe Houtskool Vezels, bieden onze sokken een duurzame en chemicaliënvrije manier om je voeten te verzorgen. Deze vezels fungeren als een natuurlijke deodorant en bevorderen de bloedsomloop en anionproductie dankzij de infraroodstraling die ze afgeven.


Het ultrazachte materiaal van de sokken zorgt voor een hele dag comfort. Met lichte ondersteuning van de voetboog, gewatteerde hiel en tenen en een constructie met gladde naden, geniet je van zachte voetcomfort, zelfs tijdens langdurig dragen.


De duurzame manchet van onze sokken is voorzien van een enkele ribboord van één inch. Dit vermindert beklemming en voorkomt dat de sok afzakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over constante aanpassingen.


Met onze Y Gore constructie in het teen- en hielgedeelte hebben we klitten voorkomen. Je kunt je sokken gemakkelijk aantrekken zonder gedoe, zodat je meteen kunt genieten van het comfort dat ze bieden.


Kies voor het beste voor je voeten. Kies voor onze zacht aflopende sokken en geef je voeten de zorg en het comfort dat ze verdienen.

Productinformatie "Dr. Comfort Shape To Fit Enkelsokken Wit - XL - Schoenmaat: >44"

Kenmerken

Geschikt voor:
  • Diabetes
  • Oedeem
  • Neuropathie
  • Problemen met de bloedsomloop
  • Gevoelige voeten
  • Atleetvoet