Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Drugstest speeksel multitest

Drugstest speeksel multitest

Viper Medical levert diverse uiterst betrouwbare multi drugs speekseltesten; een cassetteen een drugswab, of druglab kit.
1-2 van de 2 items in drugstest speeksel multitest
Cassette 6 parameters speekseltest

Cassette 6 parameters speekseltest

Test op 6 soorten drugs

Cassette 4 parameters speekseltest

Cassette 4 parameters speekseltest

Test op 4 soorten drugs

1-2 van de 2 items in drugstest speeksel multitest

Drugstest speeksel multi

Wilt u eenvoudig en snel een persoon testen op het gebruik van drugs? Dit kan met de multi speeksel drugstesten van ViperMedical. Bij deze drugstesten heeft u geen extra hulpmiddelen als een urinepotje nodig waardoor deze zeer makkelijk inzetbaar zijn. U vindt bij ViperMedical multi speeksel drugstesten:

  • Speekseltesten

Speekseltesten

Speekseltesten zijn drugstesten waarmee sporen van drugs opgespoord kunnen worden via het speeksel. De speeksel drugstesten zijn verkrijgbaar als casette en drugswab. Met deze speeksel drugstesten is het mogelijk om te testen op sporen van meerdere drugssoorten. Deze test is daarom handig om te gebruiken indien u een persoon graag wilt testen op het gebruik van drugs maar niet weet welk soort. U vindt bij ViperMedical onder andere de Drugswab met 10 parameters, deze drugswab is een speekseltest die test op maar liefst 9 verschillende drugssoorten en test daarnaast ook direct op alcoholgebruik!

Alle speeksel drugstesten van ViperMedical zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar, daarnaast zijn ze eenvoudig en snel in gebruik. U kunt de test kiezen die op het gewenste aantal soorten drugs test.

Bestel eenvoudig online een multi speeksel drugstest van ViperMedical! Op werkdagen voor 16:00 uur bestelt? De volgende dag in huis!  

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl