Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl


1.
Deze betrouwbare urine multipanel drugstest test op vier verschillende soorten drugs. De strip deponeert u in de urine of u gebruikt hiervoor de isolatie cups van multipanel. Na het aanbrengen van de urine verschijnt de testuitslag binnen enkele ogenblikken. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed. Deze urine drugstest test op Amfetaminen, Cocaïne, Opiaten en Cannabis (THC).
Klik en bestel
€ 4,95
excl. btw € 4,09
Thuiswinkel Waarborg
2.
Deze betrouwbare urine multipanel drugstest test op zes verschillende soorten drugs. De strip deponeert u in de urine of u gebruikt hiervoor de isolatie cups van multipanel. Na het aanbrengen van de urine verschijnt de testuitslag binnen enkele ogenblikken. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed. Deze urine drugstest test op Amfetaminen, Benzodiazepinen, Cocaïne, Methadon, Opiaten en Cannabis (THC).
Klik en bestel
€ 6,95
excl. btw € 5,74
Thuiswinkel Waarborg
3.
Deze betrouwbare urine drugstester test op vijf verschillende soorten drugs. De urine brengt u met het bijgeleverde pipet in het daarvoor bestemde vakje aan. Na het aanbrengen van de urine verschijnt de testuitslag binnen enkele ogenblikken. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed. Deze urine drugstest test op Amfetaminen, Methampetaminen, Cocaïne, Opiaten en Cannabis (THC).
Klik en bestel
€ 5,95
excl. btw € 4,92
Thuiswinkel Waarborg
4.
Deze betrouwbare urine multipanel drugstest test op tien verschillende soorten drugs. De strip deponeert u in de urine of u gebruikt hiervoor de isolatie cups van multipanel. Na het aanbrengen van de urine verschijnt de testuitslag binnen enkele ogenblikken. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed. Deze urine drugstest test op Amfetaminen, Barbituraten, Benzodiazepinen, Cocaïne, Methamphetaminen, Ecstasy, Methadon, Opiaten, Phencyclidinen en Cannabis (THC).
Klik en bestel
€ 11,95
excl. btw € 9,88
Thuiswinkel Waarborg
5.
Deze betrouwbare urine drugstester test op zes verschillende soorten drugs. De urine brengt u met het bijgeleverde pipet in het daarvoor bestemde vakje aan. Na het aanbrengen van de urine verschijnt de testuitslag binnen enkele ogenblikken. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed. Deze urine drugstest test op Amfetaminen, Benzodiazepinen, Methampetaminen, Cocaïne, Opiaten en Cannabis (THC).
Klik en bestel
€ 6,95
excl. btw € 5,74
Thuiswinkel Waarborg
6.
Deze speekseltest is uiterst betrouwbaar en bevat een cassette en een staafje om een speeksel monster te nemen. Speekseltesten zijn makkelijker afneembaar dan een urinetest, maar zijn minder lang aantoonbaar. Deze speeksel drugstest is geschikt voor het testen op de volgende drugs soorten: Amfetamine, Methadone, Cocaïne, Methamphetaminen, Opiaten en Cannabis.
Klik en bestel
€ 13,95
excl. btw € 11,53
Thuiswinkel Waarborg
7.
Deze betrouwbare urine drugstester test op twaalf verschillende soorten drugs. Na het aanbrengen van de urine verschijnt de testuitslag binnen enkele ogenblikken. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed. Deze urine drugstest test op Amfetaminen, Barbituraten, Benzodiazepinen, Ecstasy, Tricyclische Antidepressiva, Morfine, Methadon, Phencyclidine, Methampetaminen, Cocaïne, Opiaten en Cannabis (THC).
Klik en bestel
€ 14,50
excl. btw € 11,98
Thuiswinkel Waarborg
8.
Deze drugstest heeft een geïntegreerde urinebeker. De urine wordt in de urinebeker opgeslagen en de strips zullen hier binnen enkele ogenblikken een uitslag op geven. Deze urine drugstest test op: Amphetaminen, Barbituraten, Benzodiazepinen, Cocaïne, Methamphetaminen, Methadon, Opiaten, Phencyclidinen, Tricyclische Antidepressiva en Cannabis.
Klik en bestel
€ 14,75
excl. btw € 12,19
Thuiswinkel Waarborg
9.
Deze urine drugstest test op het gebruik van cocaïne. Bij deze cassette wordt een pipet geleverd, hiermee kunt u de urine in het daarvoor bestemde vak druppelen. Binnen enkele ogenblikken geeft de urine test uitslag. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed. Het gebruik van cocaïne is in de urine 2 - 5 dagen na gebruik aantoonbaar.
Klik en bestel
€ 19,48
excl. btw € 16,10
Thuiswinkel Waarborg
10.
Deze urine drugstest test op het gebruik van cannabis. Cannabis is de Latijnse benaming voor Hennep. De hars uit de hennepplant bevat THC, dit is de werkzame stof in hasj en wiet. Het roken van hasj en of wiet wordt ook wel blowen genoemd. Bij deze cassette wordt een pipet geleverd, hiermee kunt u de urine in het daarvoor bestemde vak druppelen. Binnen enkele ogenblikken geeft de urine test uitslag. Drugs zijn altijd langer terug te vinden in de urine dan in het bloed.
Klik en bestel
€ 19,48
excl. btw € 16,10
Thuiswinkel Waarborg

Veelgestelde vragen:

Welke soorten drugstesten zijn er?

Er kan op verschillende manieren getest worden op drugs. Viper Medical heeft een ruim assortiment in zowel speekseltesten als urinetesten.

Wanneer kies ik een speekseltest en wanneer een urinetest?

Speekseltesten zijn over het algemeen makkelijker afneembaar dan urinetesten. Wel moet er rekening worden gehouden met het feit dat drugs minder lang aantoonbaar zijn in speeksel dan in urine.

Hoe lang blijft de drug in de urine zichtbaar?

Dit verschilt per drug. Hieronder een overzicht hoe lang de drugs aantoonbaar blijven in de urine.

 • Amfetaminen (AMP): 1 - 4 dagen;
 • Barbituraten (BAR): 3 - 8 dagen;
 • Benzodiazepinen (BZO): 3 dagen - 6 weken;
 • Cocaïne (COC): 2 - 5 dagen;
 • Methamphetaminen (MET): 1 - 4 dagen;
 • Ecstacy (MDMA): 1 - 4 dagen;
 • Morfine (MOP); 1 - 4 dagen;
 • Tricyclische antidepressiva (TCA): 1 - 9 dagen;
 • Methadon (MTD): 1 - 7 dagen;
 • Opiaten (OPI): 1 - 4 dagen;
 • Phencyclidine (PCP): 3 - 8 dagen;
 • Cannabis* (THC): 7 - 30 dagen.

 

Hoe lang is drugs aantoonbaar in speeksel?

Dit verschilt per drug. Hieronder een overzicht hoe lang de drugs aantoonbaar blijven in speeksel:

 • Amfetaminen (AMP) - 72 uur
 • Benzodiazepinen (BZO): 24 uur
 • Cocaïne (COC): 24 uur
 • Methamphetaminen (MET): 72 uur
 • Opiaten (OPI): 48 -72 uur
 • Cannabis (THC): 14 uur

 

Hoe weet ik welke multipanel ik nodig heb?

Het is belangrijk dat u eerst nagaat op welke drugs u wilt testen. Weet u dit niet? Dan raden wij de Drugstest Multi 12 urinetest aan, deze drugstest test op 12 soorten drugs.

Hoe werkt een Cassette drugstest?

1. Voorbereiding

Leg de plastic pouch met de test klaar. Wanneer de test in de koelkast wordt bewaard moet deze ongeopend voor gebruik eerst op kamertemperatuur gebracht worden. Voor het opvangen van de urine heeft u een glas of een beker nodig. Deze moet schoon en droog zijn en mag en geen resten van afwasmiddel bevatten. Verder hebt u een stopwatch of een horloge nodig.

2. Urinemonster afnemen

Vraag de te testen persoon om een urinemonster af te geven (in de beker te plassen). Let op: Manipulatiegevaar. Zorg ervoor dat bij de afgifte van het urinemonster geen manipulatie mogelijk is.

3. Uitvoering van de test

Neem de testcassette en pipet uit de plastic pouch. De lege plastic pouch en zakje met droogzakje kunt u bij het normale huisvuil doen. Start onmiddellijk na het openen van de plastic pouch met testen. Leg de cassette op een vlakke ondergrond en neem even de tijd om de testcassette rustig te bekijken. Resultaatvenster: In dit gebied verschijnen na het druppelen van de urine de controlelijn C en bij een negatief resultaat de testlijn T. Het resultaatvenster mag bij het druppelen van de urine niet vochtig worden.

Hoe werkt een Multipanel drugstest?

1. Voorbereiding

Leg de test klaar. Wanneer de test in de koelkast werd bewaard moet deze ongeopend voor gebruik eerst op kamertemperatuur gebracht worden. Voor het opvangen van de urine heeft u een glas of een beker nodig. Deze moet schoon en droog zijn en mag en geen resten van afwasmiddel bevatten. Verder hebt u een stopwatch of een horloge nodig.

2. Urinemonster afnemen

Vraag de te testen persoon om een urinemonster af te geven (in de beker te plassen). Let op: Manipulatiegevaar. Zorg ervoor dat bij de afgifte van het urinemonster geen manipulatie mogelijk is.

3. Uitvoering van de test

In de plastic behuizing van de cassette bevinden zich 10 teststroken. Let op: De teststroken bevinden zich soms op beide zijden van de cassette. U kunt in de bovenste vensters van de cassette zien welke strips zich waar bevinden en aan de hand van de gebruikte afkorting zien voor welke drugs deze bedoeld zijn. De uiteinden van de teststroken worden door de beschermkap tegen vervuiling of beschadiging beschermd

Neem de testcassette uit de plastic pouch. De lege plastic pouch en zakje met droogmiddel kunt u bij het normale huisvuil doen. Start onmiddellijk na het openen van de plastic pouch met testen. Schuif de beschermkap van de plastic behuizing en doop de uiteinden van de teststroken minimaal 10 seconden in de urine.

Let op dat de urine niet met de plastic behuizing in aanraking komt. De test is onbruikbaar en ongeldig wanneer het resultaatvenster direct met urine in aanraking komt! Start gelijktijdig met het indopen van de teststroken ook de stopwatch of het horloge. Haal de uiteinden van de teststroken pas uit de urine nadat in alle resultaatvensters de controlelijn C is verschenen. Lees het testresultaat na 5 minuten af. Later dan 5 minuten aflezen is ook mogelijk echter maximaal 15 minuten. Aflezen na 15 minuten kan een onbetrouwbaar en foutief resultaat opleveren.

Zijn de testen herbruikbaar?

Nee. De drugstesten zijn eenmalig te gebruiken.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl