Gehoorbescherming

De Alpine gehoorbescherming is speciaal ontwikkeld voor verschillende gelegenheden. Zo zijn er oordoppen beschikbaar voor tijdens luidruchtig werk, zwemmen, muziek luisteren, slapen, vliegen en speciaal voor kinderen. De oordoppen beschikken over een speciaal filtersysteem en zijn gebruiksvriendelijk en comfortabel in gebruik.

Gehoorbescherming muziekevementen

In mei 2015 zijn de Alpine PartyPlug oordopjes als beste getest door het tv programma Kassa. Verschillende (muziek)oordoppen en kinder oorbescherming zijn getest door studenten en medewerkers van de Rockadacademie, zij geven aan: "De Alpine PartyPlug zit lekker en zorgt dat alle lagen van de muziek nog goed te horen zijn".

Gehoorbescherming kinderen

De Alpine muffy gehoorbescherming kinderen is speciaal geschikt voor gevoelige kinderoren. Zo kunnen ze tijdens lawaaierige situaties worden gebruikt zoals bij muziekconcerten of bij vuurwerk maar ze zijn ook erg geschikt voor gebruik in de klas of bij huiswerk. De zachte beugel zorgt ervoor dat de gehoorbescherming op ieder kinderhoofd past. Bij elke variant wordt ook gratis een beschermtas geleverd.

Gehoorbescherming baby's

Voor alle kinderen jonger dan 2 jaar wordt de baby gehoorbescherming geadviseerd. Ook dit product voldoet aan de wettelijke eisen van Europese Unie.

Bekijk ook eens onze andere hygiëne & veiligheidsproducten.