Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Inhalator kopen

Inhalator kopen

1-12 van de 16 items in inhalatoren
12
24
48
1 2 >
Omron CompAIR C28P Medicijnvernevelaar

Omron CompAIR C28P Medicijnvernevelaar

Pari vernevelaars

Pari vernevelaars

Omron C801KD Medicijnvernevelaar

Omron C801KD Medicijnvernevelaar

Omron A3 Medicijnvernevelaar

Omron A3 Medicijnvernevelaar

Omron MicroAIR U100 Inhalator

Omron MicroAIR U100 Inhalator

Beurer Inhalator IH40

Beurer Inhalator IH40

Omron NE-U17 medicijnvernevelaar

Omron NE-U17 medicijnvernevelaar

Omron NE-U17 medicijnvernevelaar

Beurer IH18 Inhalator

Beurer IH18 Inhalator

Mondstukjes en filters

Mondstukjes en filters

Omron C900 CompAIR Pro Medicijnvernevelaar

Omron C900 CompAIR Pro Medicijnvernevelaar

Opladers & Batterijen

Opladers & Batterijen

1-12 van de 16 items in inhalatoren
12
24
48
1 2

Vernevelen is een makkelijke en snelle manier op medicijnen toe te dienen. Een vernevelaar zet de medicijnen om in in een compacte nevel of mist en dit wordt vervolgens ingeademd. Een vernevelaar, ook wel inhalator genoemd, werkt door simpelweg het mondstuk tegen de mond aan te houden en vervolgens de juiste hoeveelheid medicatie wordt direct in het lichaam opgenomen. Viper Medical heeft een uitgebreid assortiment inhalatoren van diverse en kwalitatief hoog aangeschreven merken.

Een inhalator, wat kun je ermee?

Met een inhalator kun je op een eenvoudige, maar toch effectieve manier de juiste concentratie medicatie innemen. Dit kom omdat een inhalator nevel produceert en dit kan diep in het lichaam komen. Ook personen die moeite hebben met het innemen van (grote) pillen of dit simpelweg niet kunnen, hebben ook veel profijt bij een inhalator.

Daarnaast worden inhalatoren gebruikt bij de behandeling voor zowel klachten van de bovenste, als onderste luchtwegen. Inhalatoren kunnen helpen tegen verkoudheid, allergie en astma, Bronchitis en bijholteontsteking

De volgende tips kunnen helpen bij het ontwikkelen van een correcte verneveltechniek:

 • Het apparaat dient op een horizontaal vlak te worden geplaatst. Vervolgens is het belangrijk om de voorgeschreven hoeveelheid medicatie in het apparaat te druppelen.
 • Neem een positie aan waarop u recht voor het toestel gaat zitten.
 • Omsluit het mondstuk goed met de lippen. Hiermee zorg je ervoor dat er geen medicatie ontsnapt uit het vernevelapparaat.
 • Voor een optimale verneveling is het aan te raden om het hoofd licht achterover te buigen.
 • Bij het daadwerkelijk inhaleren, is het aan te raden om traag te inhaleren en rustig uit te ademen.
 • Inhaleer net zo lang tot het apparaat begint te 'sputteren'. Dit gebeurd meestal na ongeveer 1 minuut.
 • Als u klaar bent met inhaleren is het aan te raden om de mond te spoelen met water ( niet inslikken ) en u kunt het vernevelapparaat afspoelen met warm water. Hierbij is het ten aller tijde aan te arden om de gebruiksaanwijzing hierbij te raadplegen.

Vernevel apparaat

Een inhalator, ook wel vernevel apparaat genoemd, biedt dus uitkomt voor personen die moeite hebben met het innemen van medicijnen, of dit simpelweg niet kunnen. Viper Medical biedt diverse soorten vernevel apparaten aan, waaronder:

 • Inhalatoren voor kinderen;
 • Inhalatoren die mobiel te gebruiken zijn;
 • Professionele medicijnvernevelaars;
 • Inhalator accessoires.

Medicijnvernevelaar

De inhalatoren zijn ideaal bij vernauwde luchtwegen, moeite met ademhalen. De medische inhalatoren ter toediening van long medicatie verspreiden het medicijn of lucht door de longen.

Pari inhalatoren

Viper Medical biedt het professionele assortiment van het merk Pari aan. Dit Duitse merk staat bekend om de hoge mate van betrouwbaarheid en kwaliteit van de inhalatoren/vernevelaars. Pari vernevelaars zijn een uitkomst voor de zakelijke markt, maar ook op consumenten niveau geniet Pari steeds meer bekendheid. Viper Medical biedt het complete assortiment van Pari vernevelaar inclusief de year packs.

Bij Viper Medical koop u uw inhalatoren en medicijnvernevelaars gemakkelijk en snel online! Behalve inhalatoren heeft Viper Medical een zeer breed assortiment op het gebied van licht & lucht oftewel producten ter verbetering van uw luchtwegen. Bekijk ook eens het zuurstofmeter en luchtbevochtiger overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl