Kimberly Clark OK Mutsen Bouffant

Kimberly Clark OK Mutsen Bouffant

Bouffantkap Groot gemaakt van spunbondstof met één laag. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 63,37

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 52,37 % € 0,00
Inhoud: 500 stuks
Productnummer: 69801
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De Bouffantkap Blauw Groot 24" 500/Cs is een beschermende kap die ontworpen is om het haar te bedekken en te voorkomen dat er vuil, stof of andere deeltjes in terechtkomen. Deze specifieke bouffantkap heeft een groot formaat van 24 inch (ongeveer 61 cm), wat zorgt voor voldoende bedekking van het hoofd en het haar.


De bouffantkap is gemaakt van spunbondstof, wat een lichtgewicht en ademend materiaal is dat comfortabel is om te dragen. Het bestaat uit één laag stof, waardoor het geschikt is voor situaties waar geen direct contact met vloeistoffen te verwachten is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn in omgevingen waar voedselbereiding, laboratoriumwerkzaamheden of elektronica-assemblage plaatsvindt.


De blauwe kleur van de bouffantkap zorgt voor gemakkelijke identificatie en kan ook helpen bij het creëren van een uniforme uitstraling op de werkplek. Bovendien is de kap ontworpen met elastische banden aan de rand, waardoor deze stevig op het hoofd blijft zitten zonder ongemak te veroorzaken.


De Bouffantkap Blauw Groot 24" 500/Cs wordt geleverd in een verpakking van 500 stuks en is bedoeld voor eenmalig gebruik. Dit maakt het handig voor gebruik in omgevingen waar hygiëne en bescherming essentieel zijn.


Het gebruik van deze bouffantkap kan helpen om een schone en veilige werkomgeving te handhaven, waarbij het haar van de drager beschermd blijft tegen verontreinigingen.

Productinformatie "Kimberly Clark OK Mutsen Bouffant"