Klinion Kliniplast Eilandpleister - 5 X 7CM - 50 Stuks

Klinion Kliniplast Eilandpleister - 5 X 7CM - 50 Stuks

Kliniplast Border is een veelzijdige oplossing voor wondverzorging. Het is een niet-aan-de-wond-verklevend kompres en fixatiepleister in één, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse soorten wonden. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 14,95

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 12,36 % € 0,00
Inhoud: 50 stuks
Productnummer: 4294200
EAN: 8715343078228
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Of het nu gaat om post-operatieve wonden, droge wonden of wonden met een geringe vochtafgifte, Kliniplast Border biedt de nodige bescherming en fixatie.


Het wondkussen van Kliniplast Border is vervaardigd van hoogwaardig 100% viscose materiaal. Het is voorzien van een niet-verklevende toplaag van 100% polyethyleen, waardoor het gemakkelijk en pijnloos kan worden verwijderd zonder aan de wond te hechten. Dit zorgt voor een comfortabele en zachte wondverzorging.


De drager van Kliniplast Border is gemaakt van wit nonwoven materiaal, dat zacht aanvoelt op de huid en zorgt voor een goede fixatie van het kompres. De huidvriendelijke kleeflaag op basis van polyacrylaat zorgt ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft, zonder de huid te irriteren.


Een bijkomend voordeel van Kliniplast Border is het rekbaar materiaal. Hierdoor past de pleister zich aan de contouren van het lichaam aan en biedt het een comfortabele en flexibele fixatie. Dit maakt het ideaal voor gebruik op beweeglijke lichaamsdelen.


Vertrouw op Kliniplast Border voor effectieve wondverzorging. Het biedt niet alleen bescherming en fixatie, maar ook het comfort en gemak dat nodig is voor een snel herstel. Met Kliniplast Border kunt u erop vertrouwen dat uw wonden goed verzorgd worden.

Productinformatie "Klinion Kliniplast Eilandpleister - 5 X 7CM - 50 Stuks"