Medikro Kalibratiespuit Aluminium

Medikro Kalibratiespuit Aluminium

De behuizing en zuigerstang zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en bieden zeer nauwkeurige prestaties. De luchtstroom kan nauwkeurig worden gecontroleerd met behulp van verschillende snelheidsinstellingen, waardoor dit instrument ideaal is voor het controleren van de werking van een spirometer. Meer

Verwachte levertijd is 5 – 7 dagen (bestel nu alvast)

€ 434,39

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 359,00 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 300100
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.
Het is geschikt voor gebruik met Micro Medical, Vyaire Spida, MIR, Carefusion, NDD (spirette) en Vitalograph spirometers. Jaarlijkse controle is mogelijk; vraag naar de beschikbare opties.

De spirometer meet de totale longinhoud en vergelijkt deze met de verwachte waarde van 3 liter. Om nauwkeurige metingen te garanderen met behulp van de ijkspuit, is het belangrijk dat zowel de spirometer als de ijkspuiten zich in dezelfde ruimte bevinden, zodat temperatuur, luchtvochtigheid en andere factoren die de meting kunnen beïnvloeden, gelijk zijn. Het wordt aanbevolen om de ijkspuit op een acceptabele afstand van een verwarming of kachel te plaatsen in de ruimte.


Onder andere geschikt voor de Vitalograph Micro Spirometer Vitalograph Alpha Spirometer  en Vitalograph Micro Spirometer.


Productinformatie "Medikro Kalibratiespuit Aluminium"

Kenmerken

De ijkspuit heeft een universele aansluiting en is daardoor geschikt voor de volgende merken spirometers:

  • Cosmed
  • Micro Medical
  • MIR
  • Vitalograph
  • Welch Allyn