In onze webshop vind je een ruim assortiment zadelkrukken en krukken op wielen. Deze krukken zijn zeer comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Aangezien een zadelkruk een verantwoordelijke keuze is, heeft Viper Medical vele krukken beschikbaar in verschillende kleuren en maten, geschikt voor vele lengtes.

Gebruiksvriendelijke zadelkrukken met vele mogelijkheden

De zadelkrukken van Viper Medical zijn zeer scherp geprijsd en beschikken over de kwaliteit die te vergelijken is met Score en Stokke. Op vele zadelkrukken en kapperskrukken krijg je bij ons maar liefst twee jaar garantie en kun je kiezen uit verschillende maten gasveren. Nieuw in ons assortiment is de zadelkruk met voetbediening, zeer gebruiksvriendelijk!

Zadelkruk te gebruiken voor vele doeleinden

Oorspronkelijk komt de kruk op wielen of zadelkruk uit de zorgverlening, waarbij de kruk verlichting bood en tegelijkertijd het mogelijk was om vrij te blijven bewegen. Tegenwoordig wordt een zadelkruk ook veel gebruikt in alle andere vakgebieden, zoals bij 

  • Kappers (i.v.m. een kapperskruk of kappersfiets);
  • Tandartsen;
  • Laboranten;
  • Schoonheidsspecialisten.

Kapperskruk of kappersfiets

Omdat de zadelkruk geschikt is voor verschillende vakgebieden, heeft de zadelkruk inmiddels vele namen gekregen. Of je nu op zoek bent naar een kapperskruk met rugleuning, of een kappersfiets, wij hebben het in ons assortiment.

Ergonomische zadelkruk kopen?

De zadelkruk of kapperskruk is ideaal om comfortabel jouw werk te kunnen verrichten en tegelijkertijd automatisch de gewenst houding aan te nemen. Het ergonomische design van een zadelkruk, positioneert u automatisch in een rechte werkhouding. De 3 dimensionale zitmechaniek positioneert jouw bekken in de juiste houding, waardoor afknelling van de benen wordt voorkomen. De zadelkruk / kappersfiets is voorzien van wieltjes waardoor je gemakkelijk kan bewegen en pijnlijke klachten aan jouw nek of rug wordt voorkomen.

Doe je werkzaamheden waarbij je een lange tijd achter elkaar moet zitten, zoals kantoor- of baliemedewerkers? Kies dan voor een zadelstoel met rugleuning: je behoudt jouw mobiliteit en de kruk is verstelbaar in hoogte.

Liever een compactere zadelstoel?

Vind je de reguliere zadelkrukken te breed? Kies dan voor de Beta Compact of Alpha Compact van Viper Medical. Deze speciale zadelkrukken zijn smaller waardoor jouw zitcomfort wordt gemaximaliseerd. De Beta XXL daarentegen is juist weer geschikt voor personen van boven de 110 kilogram.

Meer weten over de verschillende kappersfietsen en zadelkrukken? Neem gerust contact op met Viper Medical en wij helpen je bij de aanschaf van jouw ideale zadelstoel.

Zadelkruk kopen?
Zadelkruk online kopen?