MVS-Band 45,5m Extra licht - Huidskleur

MVS-Band 45,5m Extra licht - Huidskleur

Ontdek MoVeS tape, de ultieme keuze voor hoogwaardige latex tape voor weerstandstraining. Deze tape is vrijwel poedervrij, met minder dan 2 mg poeder per vierkante decimeter, waardoor het officieel poedervrij is. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 44,59

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 36,85 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 01-104501
EAN: 5420063000352
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Wat MoVeS tape echt onderscheidt, is de unieke Snap-Stop® productiemethode, die het product extreem scheurvast maakt. Dit betekent dat je tijdens je weerstandstraining zonder zorgen kracht kunt uitoefenen, wetende dat de tape duurzaam en betrouwbaar is.


Weerstandstraining met de MoVeS tape is een effectieve manier om je spieren te versterken. Tijdens de training worden je spieren blootgesteld aan zowel positieve als negatieve krachten, wat de flexibiliteit, kracht en interactie van de spiergroepen verbetert. Of je nu werkt aan het opbouwen van spiermassa, het vergroten van de flexibiliteit of het verbeteren van je algehele lichamelijke conditie, MoVeS tape biedt de weerstand die je nodig hebt om je doelen te bereiken.


De MoVeS tape is verkrijgbaar in 8 verschillende weerstandsklassen, die worden bepaald door de dikte van de tape. Hierdoor kun je de weerstand aanpassen aan je specifieke trainingsbehoeften en vooruitgang. Daarnaast worden de banden geleverd in 5 verschillende lengtes, zodat je de perfecte maat kunt kiezen die bij je oefeningen past.


Om je op weg te helpen, wordt elke set MoVeS tape geleverd met een handige kleurenhandleiding. Dit geeft je een duidelijk overzicht van de verschillende weerstandsklassen en hoe je ze kunt gebruiken voor specifieke oefeningen en spiergroepen.


Kortom, MoVeS tape is de ideale metgezel voor weerstandstraining. Met zijn bijna poedervrije eigenschappen, scheurvastheid, verschillende weerstandsklassen en handige kleurenhandleiding, biedt deze tape alles wat je nodig hebt om je spieren te versterken en je trainingsresultaten te verbeteren. Ontdek de kracht van MoVeS tape en breng je training naar een hoger niveau.

Productinformatie "MVS-Band 45,5m Extra licht - Huidskleur"