MVS-Band Ankleciser Licht Geel

MVS-Band Ankleciser Licht Geel

De MoVeS Ankleciser is de ultieme enkeltrainer die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van "MVS In Motion" voor hun MoVeS merkproducten. Deze innovatieve enkeltrainer is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook buitengewoon effectief in het versterken en stabiliseren van je enkels. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 14,51

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 11,99 % € 0,00
Inhoud: 5 stuks
Productnummer: 01-500102
EAN: 5420063000840
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Met de MoVeS Ankleciser kun je eenvoudig je voeten in de latexvrije elastische band plaatsen, die bestaat uit twee stevig gestikte lussen. Deze band zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm tijdens je oefeningen. Door de weerstand van de band te weerstaan, train je de spieren rondom je enkel en verbeter je de stabiliteit en flexibiliteit van dit belangrijke gewricht.


De MoVeS Ankleciser wordt geleverd met een handige oefentabel, waarmee je verschillende oefeningen en intensiteiten kunt volgen. Deze tabel helpt je om je trainingssessies gevarieerd en progressief te houden, zodat je voortdurend uitgedaagd wordt en je enkelkracht en mobiliteit blijft verbeteren.


Of je nu een professionele atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een revalidatiepatiënt die zijn enkelsterkte wil herstellen, of gewoon iemand die zijn algemene enkelgezondheid wil verbeteren, de MoVeS Ankleciser is het perfecte hulpmiddel voor jou. Het is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en je te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen.


Dus waar wacht je nog op? Voeg de MoVeS Ankleciser toe aan je fitnessroutine en ervaar de voordelen van sterke, stabiele en mobiele enkels. Train thuis, in de sportschool of waar je maar wilt. Met de MoVeS Ankleciser ben je verzekerd van een effectieve en comfortabele enkeltraining.

Productinformatie "MVS-Band Ankleciser Licht Geel"