MVS-Band Global 45,m Medium - Sinaasappel

MVS-Band Global 45,m Medium - Sinaasappel

MSD-Band Global is een hoogwaardige latex resistieve oefenband met een laag poedergehalte. In feite bevat deze band minder dan 2 mg poeder per vierkante decimeter, waardoor we officieel kunnen zeggen dat het poedervrij is. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 79,99

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 66,11 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 01-114503
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De MSD-Band Global biedt dezelfde uitstekende kwaliteit als de originele MSD-Band, maar met een verminderd poedergehalte. Dit maakt het een veilige en comfortabele keuze voor zowel professioneel gebruik als voor gebruik thuis.


Deze oefenband is gemaakt van duurzaam en veerkrachtig latexmateriaal, dat zorgt voor een consistente weerstand en langdurige prestaties. Het biedt de juiste hoeveelheid trekkracht om een breed scala aan oefeningen en trainingen mogelijk te maken, waaronder krachttraining, revalidatie, stretching en spierversterking.


Met de MSD-Band Global kunt u uw spieren effectief versterken en flexibiliteit opbouwen. Of u nu een professionele fysiotherapeut, een fitnessliefhebber of een individu op zoek naar een effectieve trainingshulpmiddel bent, deze oefenband biedt veelzijdige toepassingen en resultaten.


Het verminderde poedergehalte van de MSD-Band Global zorgt voor een aangenamere en hygiënischere ervaring tijdens het gebruik. Bovendien is het latexmateriaal van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik.


Kortom, de MSD-Band Global is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een latex resistieve oefenband met een laag poedergehalte. Met zijn betrouwbare kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid is deze band geschikt voor een breed scala aan oefeningen en trainingen. Vertrouw op de MSD-Band Global om uw fitness- en revalidatiedoelen te bereiken, terwijl u profiteert van het verminderde poedergehalte voor een comfortabele en hygiënische training.

Productinformatie "MVS-Band Global 45,m Medium - Sinaasappel"