MVS-Band Loops Standaard Licht - Geel

MVS-Band Loops Standaard Licht - Geel

Deze set van tien Minibands in de kleur Geel is een essentieel hulpmiddel bij krachttraining, zowel om oefeningen te ondersteunen als om ze uitdagender te maken. Therapeuten gebruiken deze fitnessbanden vaak voor verschillende revalidatieoefeningen. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 25,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 20,66 % € 0,00
Inhoud: 10 stuks
Productnummer: 01-100002
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De Miniband is een handig type fitnesselastiek dat je op verschillende plaatsen kunt gebruiken, zoals bij de fysiotherapeut, in het park, thuis of in de sportschool.


De Miniband van MoVeS is speciaal ontworpen met meerdere lagen, waardoor het een duurzaam product is. In tegenstelling tot standaard Minibands is deze band dikker en smaller. Dankzij de dikkere constructie krult het elastiek niet op tijdens het trainen, waardoor je geen ongemakkelijk gevoel zult ervaren tijdens je workouts met de MoVeS Minibands.


De MoVeS Miniband is verkrijgbaar in verschillende weerstandsniveaus, waaronder Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). Door een set van tien Minibands te kopen, profiteer je van een voordelige prijs in vergelijking met het aanschaffen van individuele bands.


Voeg de veelzijdige en betrouwbare MoVeS Minibands toe aan je trainingsroutine en ervaar de voordelen tijdens je krachttraining en revalidatie-oefeningen. Met deze set van tien bands heb je voldoende opties om je workouts aan te passen aan jouw behoeften en vooruitgang. Bestel ze vandaag nog en ontdek zelf waarom de MoVeS Minibands een favoriet zijn onder fitnessliefhebbers en therapeuten.


Kleur MinibandSterkteLengte x breedte         
Dikte              
Geel                              
Licht          
30 cm x 2,5 cm      
1,0 mm

Productinformatie "MVS-Band Loops Standaard Licht - Geel"