MVS-Band Loops Standaard Medium - Rood

MVS-Band Loops Standaard Medium - Rood

Deze set van tien Minibands in de kleur Rood is een veelgebruikt hulpmiddel tijdens krachttraining, zowel om oefeningen te ondersteunen als om ze uitdagender te maken. Therapeuten maken veelvuldig gebruik van deze fitnesselastieken voor diverse revalidatieoefeningen. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 18,90

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 15,62 % € 0,00
Inhoud: 10 stuks
Productnummer: 01-100003
EAN: 5420063000024
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De Miniband van MoVeS is speciaal ontworpen met meerdere lagen, waardoor het een duurzaam product is. Dit fitnesselastiek is dikker en smaller dan de standaard Miniband die je gewend bent. Dankzij de dikkere constructie krult het elastiek niet op tijdens het trainen, waardoor je geen ongemakkelijk gevoel zult ervaren met de MoVeS Miniband.


De Miniband is een handig type fitnesselastiek dat je op verschillende plaatsen kunt gebruiken, zoals bij de fysiotherapeut, in het park, thuis of in de sportschool. De MoVeS Minibands zijn verkrijgbaar in verschillende weerstandsniveaus, waaronder Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). Door een set van tien Minibands te kopen, profiteer je van een voordelige prijs in vergelijking met het aanschaffen van individuele bands.


Voeg de veelzijdige en duurzame MoVeS Minibands toe aan je krachttraining en revalidatie-oefeningen. Met deze set van tien bands heb je voldoende mogelijkheden om je workouts aan te passen aan jouw behoeften en vooruitgang. Of je nu traint bij de fysiotherapeut, in het park, thuis of in de sportschool, de MoVeS Minibands bieden je de nodige weerstand en ondersteuning. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en functionaliteit van de MoVeS Minibands.

Productinformatie "MVS-Band Loops Standaard Medium - Rood"