MVS-Band Shoulder Rope Pulley Metalen Anker

MVS-Band Shoulder Rope Pulley Metalen Anker

De Schouderpulley met handgrepen is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die werkt aan het vergroten van de mobiliteit en kracht van de schouders. Dit betaalbare en eenvoudig te gebruiken apparaat biedt uitstekende ondersteuning bij zowel preventie als revalidatie van schouderblessures. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 12,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 9,92 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 01-400102
EAN: 5420063000796
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Met de Schouderpulley kun je gemakkelijk je schouderbewegingen vergroten en flexibiliteit opbouwen. Het apparaat kan eenvoudig in een deuropening worden geïnstalleerd, waardoor je thuis, op kantoor of in de sportschool kunt trainen. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus en leeftijden.


De Schouderpulley wordt geleverd met een katrol, houten handgrepen, een nylon riem, een stopsysteem en een handige metalen clip. De katrol zorgt voor een soepele en gecontroleerde beweging, terwijl de houten handgrepen een comfortabele grip bieden tijdens het trainen. De nylon riem kan eenvoudig worden bevestigd aan de deur en zorgt voor een veilige en stabiele workout.


Het stopsysteem van de Schouderpulley stelt je in staat om de weerstand aan te passen en de intensiteit van je training te variëren. Dit stelt je in staat om je progressief op te bouwen en je training aan te passen aan je individuele behoeften en doelen.


Of je nu herstellende bent van een blessure, werkt aan het voorkomen van schouderproblemen of gewoon je algehele schouderkracht en flexibiliteit wilt verbeteren, de Schouderpulley met handgrepen is een uitstekende keuze. Het is een handig en effectief apparaat dat je helpt om je schouders te verzorgen en te versterken.


Investeer in je schoudergezondheid en haal het maximale uit je training met de Schouderpulley met handgrepen. Voeg dit veelzijdige apparaat toe aan je fitnessuitrusting en geniet van de voordelen van een sterke en mobiele schouderpartij. Train waar en wanneer je wilt en bereik je persoonlijke fitnessdoelen met gemak.

Productinformatie "MVS-Band Shoulder Rope Pulley Metalen Anker"