MVS Mambo Max AB Gymbal - 75 cm - Blauw

MVS Mambo Max AB Gymbal - 75 cm - Blauw

De Mambo Max AB (Anti-Burst) Gym Ball is een uitstekend hulpmiddel om uw flexibiliteit te vergroten, kracht op te bouwen, uw conditie te verbeteren en uw houding te optimaliseren. Met deze bal kunt u diverse oefeningen uitvoeren die uw evenwicht en coördinatie versterken. Meer

Verwachte levertijd is 1 dagen

€ 16,71

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 13,81 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 05-010205
EAN: 5420063001519
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Wat deze Gym Ball van Mambo Max uniek maakt, is dat deze Anti-Burst is. Dit betekent dat zelfs als de bal per ongeluk wordt doorboord door een scherp voorwerp, deze niet zal barsten. Hierdoor wordt het risico op letsel geminimaliseerd en kunt u met een gerust hart uw oefeningen uitvoeren.


De Mambo Max AB Gym Ball is geschikt voor verschillende doeleinden, of u nu wilt werken aan uw core strength, stabiliteitstraining wilt doen, revalidatieoefeningen wilt uitvoeren of gewoon een leuke en effectieve workout wilt doen. Met de Gym Ball kunt u diverse oefeningen doen, zoals crunches, planken, squats, stretching en nog veel meer.


Deze bal is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de juiste maat kunt kiezen die past bij uw lengte en trainingsbehoeften. De anti-slip textuur van de bal zorgt voor een goede grip tijdens het trainen, waardoor u veilig en comfortabel kunt bewegen.


Haal het beste uit uw trainingssessies en kies voor de Mambo Max AB Gym Ball. Verhoog uw flexibiliteit, verbeter uw kracht, conditie en houding, en werk aan een beter evenwicht en coördinatie. Met de Anti-Burst functie bent u verzekerd van een duurzaam en veilig trainingsinstrument. Begin vandaag nog met uw workout en ervaar de voordelen van de Mambo Max AB Gym Ball.

Productinformatie "MVS Mambo Max AB Gymbal - 75 cm - Blauw"