MVS Mambo Max Dumbbells - 3 kg | Neoprene

MVS Mambo Max Dumbbells - 3 kg | Neoprene

De blauwe 3,0 kg Mambo Max dumbbell is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en functionaliteit tijdens het trainen. Deze dumbbell biedt niet alleen een effectieve workout, maar ook een comfortabele ervaring dankzij de geweldige handligging. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 27,50

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 22,73 % € 0,00
Inhoud: 2 stuks
Productnummer: 06-010207
EAN: 5420063001939
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De Mambo Max dumbbell is vervaardigd met neopreen, een duurzaam en gripvriendelijk materiaal. Dit zorgt voor een stevige en stabiele greep tijdens je oefeningen, waardoor je vol vertrouwen kunt trainen zonder dat de dumbbell uit je handen glijdt. Met de extra grip die de neoprene coating biedt, kun je je concentreren op het maximaliseren van je prestaties.


Of je nu je armen, schouders, borst, rug of benen wilt trainen, de blauwe 3,0 kg Mambo Max dumbbell is een veelzijdig fitnessinstrument dat je in staat stelt om verschillende oefeningen uit te voeren. Van bicep curls en shoulder presses tot lunges en squats, deze dumbbell is een essentiële toevoeging aan je trainingsroutine.


Naast de functionaliteit en grip, heeft deze dumbbell ook een stijlvol ontwerp. De opvallende blauwe kleur geeft een frisse en energieke uitstraling aan je workoutruimte. Bovendien is elke dumbbell duidelijk gemarkeerd met het gewicht, waardoor het eenvoudig is om de juiste dumbbell te kiezen voor je trainingssessie.


Of je nu een beginner bent die net begint met krachttraining of een ervaren sporter die zijn of haar fitnessniveau wil verbeteren, de blauwe 3,0 kg Mambo Max dumbbell is een betrouwbare en veelzijdige trainingspartner. Voeg deze dumbbell toe aan je fitnessuitrusting en ervaar de voordelen van een comfortabele grip en effectieve oefeningen. Bereik je fitnessdoelen en til je training naar een hoger niveau met de Mambo Max dumbbells.

Productinformatie "MVS Mambo Max Dumbbells - 3 kg | Neoprene"