MVS Mambo Max Pilates Bal

MVS Mambo Max Pilates Bal

De Mambo Pilates Soft-Over Ball is een veelzijdige en functionele bal die uw Pilates en mat fitnessprogramma's naar een hoger niveau tilt. Deze bal kan eenvoudig worden opgeblazen en biedt een scala aan voordelen voor uw trainingssessies. Meer

Verwachte levertijd is 5 – 7 dagen (bestel nu alvast)

€ 3,50

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 2,89 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 04-010103
EAN: 5420063001250
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Met de Mambo Pilates Soft-Over Ball kunt u weerstandsoefeningen doen die specifiek gericht zijn op het versterken en tonen van verschillende spiergroepen. Of het nu gaat om buikspieroefeningen, beenoefeningen of rugoefeningen, deze bal zorgt voor extra uitdaging en stimulatie tijdens uw Pilates routine. Het toevoegen van de bal brengt meer focus en energie in uw dagelijkse fitnesstraining, waardoor u betere resultaten kunt behalen.


Naast het gebruik als weerstandsinstrument, kan de Mambo Pilates Soft-Over Ball ook dienen als een comfortabele en zachte ondersteuning voor hoofd, nek, voeten en rug. Dit is vooral handig tijdens verschillende Pilates-oefeningen waarbij stabiliteit en balans een rol spelen. De bal biedt een extra laag comfort en helpt bij het handhaven van de juiste lichaamshouding tijdens de oefeningen.


Een bijkomend voordeel van de Mambo Pilates Soft-Over Ball is dat hij kan worden gebruikt om de ademhalingstechniek van kleine kinderen te trainen en te verbeteren. Door de bal met de mond op te blazen, worden de ademhalingsspieren versterkt en kan de ademhalingstechniek op een speelse manier worden ontwikkeld.


De Mambo Pilates Soft-Over Ball is duurzaam, van hoge kwaliteit en gemakkelijk op te blazen. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Of u nu een beginner bent of een ervaren sporter, deze bal biedt veelzijdigheid en plezier aan uw fitnessroutine.


Voeg de Mambo Pilates Soft-Over Ball toe aan uw trainingsarsenaal en geniet van de voordelen die het biedt. Versterk uw spieren, verbeter uw balans, ondersteun uw lichaam en stimuleer uw ademhalingstechniek met deze veelzijdige bal. En niet te vergeten, kinderen zullen het geweldig vinden als speeltje zodra het is opgeblazen. Haal vandaag nog uw Mambo Pilates Soft-Over Ball en ontdek de talloze mogelijkheden voor een effectieve en plezierige training.

Productinformatie "MVS Mambo Max Pilates Bal"