MVS OxyCycle 3 Pedaaltrainer

MVS OxyCycle 3 Pedaaltrainer

De OxyCycle 3 pedaaltrainer is een uitstekend trainingshulpmiddel voor persoonlijke, stressvrije workouts die overal kunnen worden uitgevoerd. Met zijn instelbare snelheid en weerstand biedt het een effectieve manier om geleidelijk de kracht van zowel de armen als benen te versterken. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 500,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 413,22 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 03-010103
EAN: 5420063001168
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Deze pedaaltrainer is ideaal voor trainingen met een lage impact, waardoor de kracht en flexibiliteit kunnen worden vergroot, en het verbetert tevens de bloedcirculatie.


Wat de OxyCycle 3 pedaaltrainer onderscheidt, is de krachtige 80 watt motor, die zorgt voor voldoende vermogen om een ​​constante rotatiesnelheid te behouden. In tegenstelling tot goedkopere modellen, die meestal slechts een motor van 30 watt hebben. Dit maakt de OxyCycle 3 pedaaltrainer ideaal voor zowel beginners als gevorderde gebruikers die een effectieve en uitdagende training willen.


Veiligheid is een belangrijk aspect van de OxyCycle 3 pedaaltrainer. Het is uitgerust met een veiligheidsstop die letsel voorkomt in geval van kramp of spierspasmen. Dit zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt trainen, wetende dat je veiligheid gewaarborgd is.


De OxyCycle 3 heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Met instelbare snelheid en weerstand kunt je je training aanpassen aan je persoonlijke behoeften en vooruitgang. De ingebouwde timer van 15 minuten helpt je bij het bijhouden van je trainingsduur, terwijl het multifunctionele LCD-display informatie toont zoals snelheid, aantal omwentelingen, totaal aantal omwentelingen en verbrande calorieën. Dit stelt je in staat om je trainingsresultaten te volgen en je vooruitgang te meten.


Kortom, de OxyCycle 3 pedaaltrainer is een veelzijdig en functioneel trainingsapparaat dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Met zijn instelbare snelheid en weerstand, krachtige motor, veiligheidsvoorzieningen en handige functies zoals de timer en het LCD-display, biedt de OxyCycle 3 een effectieve en gepersonaliseerde training voor het versterken van zowel de armen als benen, het vergroten van de flexibiliteit en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Productinformatie "MVS OxyCycle 3 Pedaaltrainer"