MVS Pedaaltrainer Wit Handen Voeten

MVS Pedaaltrainer Wit Handen Voeten

De MVS Standard Pedal Exerciser is een veelzijdig en functioneel trainingsapparaat dat speciaal is ontworpen om te helpen bij het herstellen van verminderde spierkracht, het verbeteren van de bloedsomloop en het bevorderen van de coördinatie van de benen of armen. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 28,93

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 23,91 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 03-010202
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Dit apparaat is een ideale keuze voor zowel revalidatie na letsel of operatie, als voor algemene fitnessoefeningen.


De Pedal Exerciser kan op twee verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van je behoeften. Als armtrainer kan hij eenvoudig op een tafelblad worden geplaatst, waardoor je je armen en bovenlichaam kunt trainen. Dit is vooral handig voor mensen die revalideren na een armletsel of die hun bovenlichaamsspieren willen versterken. Als beenoefenaar kan de Pedal Exerciser op de vloer worden geplaatst, waardoor je je benen kunt trainen. Dit is nuttig voor het verbeteren van de spierkracht en het bevorderen van de bloedsomloop in de onderste ledematen.


Een van de voordelen van de MVS Standard Pedal Exerciser is de draagbaarheid. Het apparaat is lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk onder een stoel of bed kan worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is. Dit maakt het ideaal voor mensen met beperkte ruimte in hun huis of voor diegenen die het apparaat graag willen meenemen tijdens het reizen.


Een ander belangrijk kenmerk van de MVS Standard Pedal Exerciser is het brede scala aan pedaalweerstanden dat het biedt. Dit betekent dat je de weerstand kunt aanpassen aan je persoonlijke fitnessniveau en trainingsdoelen. Of je nu een beginnende gebruiker bent die geleidelijk aan kracht wil opbouwen, of een meer ervaren gebruiker die een intensievere training nodig heeft, deze pedaalweerstanden stellen je in staat om de intensiteit van je oefeningen aan te passen en je vooruitgang te meten.


Kortom, de MVS Standard Pedal Exerciser is een veelzijdig en handig trainingsapparaat dat helpt bij het herstellen van spierkracht, het verbeteren van de bloedsomloop en het bevorderen van de coördinatie van de benen of armen. Met zijn draagbaarheid, aanpasbare pedaalweerstanden en dubbele functionaliteit als armtrainer en beenoefenaar, biedt dit apparaat een effectieve en gemakkelijke manier om thuis te trainen en je algehele gezondheid en fitheid te verbeteren.

Productinformatie "MVS Pedaaltrainer Wit Handen Voeten"