Mytime Sprekende Klok - 6 Talen

Mytime Sprekende Klok - 6 Talen

Met de MyTime wordt de tijd en dag duidelijk uitgesproken, waardoor het perfect is voor mensen met een visuele beperking. Dit klokje biedt niet alleen ondersteuning in het Nederlands, maar heeft ook 6 andere beschikbare talen, waaronder Spaans, Engels, Duits, Italiaans, Frans en Nederlands. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 119,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 98,35 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: YL-999-10
EAN: 7350117900346
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Het sprekende klokje is niet alleen onmisbaar voor mensen met visuele beperkingen, maar ook voor mensen met gehoorproblemen, omdat het volume naar wens kan worden ingesteld.


Wat de MyTime echt bijzonder maakt, is dat de tijd op zowel "analoge" als "digitale" wijze kan worden uitgesproken, met uitzondering van de Duitse taal. Als voorbeeld kan 14:10 uur op twee manieren worden uitgesproken: digitaal als "dinsdag, veertien tien 14:10 uur" en analoog als "het is tien over twee, dinsdagmiddag".


De MyTime is ontworpen met 3 verborgen toetsen om instellingen te wijzigen, waardoor het minder waarschijnlijk is dat deze per ongeluk worden aangepast. Bovendien kan er een externe schakelaar (niet inbegrepen) op worden aangesloten. De behuizing van het klokje is voorzien van antislipmateriaal en een magneet, waardoor het praktisch en gebruiksvriendelijk is in verschillende situaties.


Met de MyTime haal je niet alleen een functioneel en veelzijdig klokje in huis, maar ook een hulpmiddel dat de tijd op een toegankelijke manier communiceert voor mensen met verschillende behoeften.

Productinformatie "Mytime Sprekende Klok - 6 Talen"
Kleur: Zwart
Soort: Sprekende klok 6 talen