Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Nekbrace kopen

Nekbrace kopen

1-5 van de 5 items in nek en hals braces
DonJoy C1 Collar Halskraag soft

DonJoy C1 Collar Halskraag soft

DonJoy C2 Collar Halskraag

DonJoy C2 Collar Halskraag

OP=OP

GM Medical halskraag

GM Medical halskraag

Nekbrace C1 Donkerblauw Thuasne

Nekbrace C1 Donkerblauw Thuasne

DonJoy C2+ Collar Halskraag

DonJoy C2+ Collar Halskraag

1-5 van de 5 items in nek en hals braces

Heeft u de laatste tijd last van uw nek? Met een nekbrace verlicht u snel de pijn aan uw nek en geeft u deze de juiste bescherming. De voorgevormde nekbraces van Viper Medical, bieden uw nek een perfecte ondersteuning. De stevige buitenkant en de zachte verzorgende binnenkant maken de nekkraag zeer licht om te dragen. Viper Medical kan u verschillende braces aanbieden, afgestemd op de ondersteuning die u zoekt.

Nekbrace, een ondersteuning voor de halswervelkolom

Een nekbrace geeft ondersteuning aan de halswervelkolom. Er zijn verschillende aandoeningen waarbij deze kraag veel verlichting kan bieden.

  • Als u last heeft van een pijnlijke nek bij het draaien van het hoofd
  • Constante nekpijn
  • Bij de nabehandeling van een whiplash
  • Acute nekletsel zoals een nekhernia
  • Postoperatief na een ingreep aan de nek

 Een zachte of zware halskraag  

Met een nekbrace of halskraag ontspant u de spieren en wervels waardoor de pijn snel zal afnemen. Het bepalen van de juiste maat is hierbij erg belangrijk. Als eerste zal u moeten bepalen waarvoor u de nekkraag gaat gebruiken. Is dit alleen 's nachts en tijdens het tv kijken? Dan is het advies om een zachte nekbrace te kopen. Deze zachte nekkraag, is zeer comfortabel, die u een lichte ondersteuning biedt. De voorgevormde kinuitsparing voorkomt irritatie en laat uw hoofd gemakkelijk rusten op de kraag. DonJoy biedt nekkragen aan met een hoogte van 7,5 cm en 9,5 cm, en met een omtrek van 21 tot 51 cm. Om de goede maat te kunnen bestellen, is het belangrijk de hoogte en omtrek van de hals en nek op te meten.

Een nekbrace met een zware ondersteuning is speciaal ontwikkeld voor het positioneren van het hoofd. Uw nek zal veel ondersteuning krijgen van de nekbrace zonder dat uw spieren snel moe worden, hiermee voorkomt u ook pijnlijke nekwervels. De nekwervelmaten zijn in verschillende breedtes beschikbaar vanaf 17.5 cm tot 47 cm.

Hulp bij nekpijn nodig? Bestel een nekbrace van Viper Medical of bekijk het schouderbrace of rugbrace overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl