Orliman Likdoorn Teenbeschermer - Maat M

Orliman Likdoorn Teenbeschermer - Maat M

De Orliman GL-106 Likdoornpolster is dé oplossing voor blaren, frictie en likdoorns! Deze polster bestaat uit een gellaag van 4 mm dik, omhuld met een rekbaar buisverband. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 15,52

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 12,83 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: GL106-M
EAN: 8435025947146
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Het is speciaal ontworpen om likdoorns op de 'knokkels' van de tenen te behandelen, vaak het gevolg van hamertenen. De likdoornpolster biedt effectieve bescherming tegen druk- en frictieproblemen.


De GL-106 polster is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Elke verpakking bevat één buis van 15 cm, die naar wens kan worden bijgeknipt. Het buisverband is wasbaar, hypoallergeen en beschermt tegen bacteriegroei, waardoor een optimale hygiëne wordt gewaarborgd.


Let op: Vanwege hygiënische redenen kan dit product niet worden geretourneerd!


De Orliman GL-106 Likdoornpolster is geïndiceerd voor verschillende aandoeningen, waaronder arthritis ureca, arthrodese, clavus, contracturen, diabetische voet, grote teen pathologie, hallux rigidus, hallux valgus, hamertenen/klauwtenen, hyperkeratose, postoperatieve hallux, reumatoïde arthritis en andere aandoeningen waarbij bescherming van vingers of tenen nodig is.


De polster biedt eenvoudige en effectieve bescherming. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat je langdurig gebruik kunt maken van dit product.


Om de juiste maat te bepalen, volg je de onderstaande richtlijnen:

  • Small: Voor de kleine teen
  • Medium: Voor teen 2-4
  • Large: Voor de grote teen


De Orliman GL-106 Likdoornpolster wordt per stuk verkocht en is een lang buisje dat op maat kan worden geknipt, zodat het perfect past bij jouw specifieke behoeften. Kies voor deze likdoornpolster en geniet van directe verlichting en bescherming tegen likdoorns, blaren en frictie.

Productinformatie "Orliman Likdoorn Teenbeschermer - Maat M"