Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Otoscoop kopen

Otoscoop kopen

1-5 van de 5 items in otoscopen
Heine Otoscopen

Heine Otoscopen

Welch Allyn Otoscopen

Welch Allyn Otoscopen

Disposable Penlights

Disposable Penlights

Blauwfilter voor penlight

Blauwfilter voor penlight

Specula voor 3M Littmann Otoscopen

Specula voor 3M Littmann Otoscopen

1-5 van de 5 items in otoscopen

Otoscoptie is een onderzoeksvorm die zich bezig houdt met de uitwendige gehoorgang en het trommelvlies. Voor het inspecteren van deze delen van het lichaam, wordt een otoscoop gebruikt. Een otoscoop is een diagnostisch, medisch instrument waarmee de gehoorgang en het trommelvlies geïnspecteerd kunnen worden (ook wel oorkijker genoemd).

Welch Allyn Otoscoop

Een otoscoop bestaat uit een (batterij) handvat,  vergrotingslens, een lampje en een speculum waarmee diep in het oor gekeken kan worden. Naast otoscopen vindt u bij ons oftalmoscopen, die u de mogelijkheid geven om het netvlies te inspecteren. De binnenkant van het oog is alleen zichtbaar wanneer het licht en het oog van de onderzoeker zich op dezelfde lijn bevinden. Een Ophtalmoscoop maakt dit mogelijk.

Heine Otoscoop

Deze merken bieden u de hoogste kwaliteit otoscoop koppen en otoscoop sets in verschillende uitvoeringen. De instrumenten zijn zeer duurzaam,  lichtgewicht en vormen het ideale instrument voor iedere KNO-arts:

Heine biedt diverse mogelijkheden op het gebied van de otoscoop. Zo is er keuze uit een otoscoop kop, complete otoscoop sets of opthalmoscoop/otoscoop sets.

Otoscoop accessoires

Naast otoscoop koppen en complete otoscoop sets biedt Viper Medical u een grote verscheidenheid accessoires aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld disposable penlights, reusable / disposable specula en dispensers vinden, batterij opladers en insufflatie balonnen en soft tips voor een tympanometrietest. De accessoires kunt u bij het merk otoscoop vinden dat u heeft.

Behalve otoscopen heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere diagnostische producten voor professioneel gebruik. Bekijk ook eens het laryngoscoop en dermatoscoop overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl