Viper Medical biedt een zeer divers assortiment pedicure (voetverzorging) en manicure (handverzorging) producten. De producten zijn zowel voor beginners als professionals te gebruiken. Naast deze setjes, heeft Viper Medical ook gezichtsborstels en gezichtsreinigers, cosmeticaspiegels, voet hulpmiddelen en eelt verwijderaars.

Manicure set

Manicure, oftewel handverzorging, draait om het behandelen van zowel de handen, de nagels en de nagelhuid. Viper Medical biedt diverse producten om de handen en nagels te verzorgen. Naast setjes voor beginners, zijn er ook professionele werkstations verkrijgbaar.

Pedicure set

Pedicure, oftewel voetverzorging, draait om het behandelen van zowel de voeten als de teennagels. Viper Medical biedt diverse producten om dit in topconditie te houden. Naast setjes voor beginners, zijn er ook professionele werkstations verkrijgbaar.

Gezichtsreiniger

Vermoeide ogen, wallen en kleine rimpels op het voorhoofd. Om ook het gezicht in topconditie te houden, heeft Viper Medical gezichtsreinigers  in het assortiment. Gezicht reinigers apparaat staat garant voor een professionele peeling van de gezichtshuid.

Voet hulpmiddelen

Bij Viper Medical zijn diverse voethulpmiddelen te verkijgen. Zo biedt Viper medical teenspreiders, hielhulp, gel zolen en ook een voet binnenmaat meter. Dit laatste helpt u om de juiste schoenmaat te bepalen.

Cosmeticaspiegel

De cosmeticaspiegel is een kleine spiegel die makkelijk te verplaatsen en mee te nemen is. Naast het bijwerken van make-up, wordt de spiegel ook gebruikt voor het scheren of verwijderen van onzuiverheden op het gezicht. De hoogwaardige cosmeticaspiegels van het merk Beurer zijn voorzien van een chromen afwerking en kunnen optioneel gemonteerd worden aan de muur en beschikken in de meeste gevallen over een ingebouwde LED lamp.

Microdermabrasie

Naast een gewone gezichtsreiniger biedt Viper Medical ook microdermabrasie hulpmiddelen. Revitaliseerende peeling verwijdert overtollige huiddeeltjes. De activerende onderdrukmassage stimuleert de doorbloeding en de cel vernieuwing.

Benieuwd welke andere leuke beauty producten beschikbaar zijn? Bekijk ook eens het gezichtssauna overzicht.

Werk je in de (voet)zorg en is het soms lastig om een ergonomische werkhouding aan te nemen? Bekijk dan ook eens het zadelkruk overzicht.