Saehan Goniometer RVS 20cm - 180° x 2

Saehan Goniometer RVS 20cm - 180° x 2

Met de Saehan Goniometer van 20 cm kun je gemakkelijk de stand en het bewegingsbereik van verschillende gewrichten in het menselijk lichaam meten, ook wel bekend als de range of motion. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 45,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 37,19 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 08-030202
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Deze goniometer is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een schaalverdeling van 2 x 180 graden. De schaal is conform de ISOM-normen onderverdeeld in stappen van 1°, wat zorgt voor nauwkeurige metingen.


Deze goniometer van Saehan wordt veelvuldig gebruikt door fysiotherapeuten en andere medische professionals. Met dit instrument kun je eenvoudig betrouwbare en nauwkeurige metingen verrichten van de stand en het bewegingsbereik van diverse gewrichten in het lichaam. Het is een handig hulpmiddel voor het meten van hoeken, flexie, extensie, pronatie en supinatie van gewrichten, zoals de pols en armen.


De voordelen van de Saehan Goniometer van 20 cm in roestvrij staal zijn:

  • Meten van de stand en het bewegingsbereik van gewrichten
  • Schaalverdeling van 2 x 180 graden
  • Schaal onderverdeeld in stappen van 1°


De goniometer is een onmisbaar instrument voor medische professionals en bestaat uit een gradenboog en twee armen waarmee metingen kunnen worden uitgevoerd. Door gebruik te maken van de gradenboog en de twee armen van de goniometer, kunnen de stand en het bewegingsbereik van gewrichten zoals de knie, elleboog, pols, vinger of teen nauwkeurig worden gemeten. Deze goniometer wordt ook wel een hoekmeter genoemd en volgt het ISOM-principe (STFR). ISOM staat voor International Standard of Measurement, wat betekent dat deze goniometer is voorzien van schalen die gekalibreerd zijn voor gebruik met het ISOM-systeem.


De gradenboog op de kop van de goniometer heeft een schaalverdeling van 2 x 180 graden en is onderverdeeld in stappen van 1°, waardoor je de stand en het bewegingsbereik nauwkeurig kunt meten in stappen van 1 graad. De goniometer is gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Hij wordt geleverd inclusief een beschermend hoesje, zodat je hem handig kunt opbergen en meenemen. De lengte van elke arm van de goniometer bedraagt 20 cm, waardoor de totale lengte van beide armen 40 cm is.


Bekijk ook ons assortiment voor andere meetinstrumenten en geschikte artikelen op het gebied van praktijkinrichting. Kies voor kwaliteit en precisie met de Saehan Goniometer van 20 cm!

Productinformatie "Saehan Goniometer RVS 20cm - 180° x 2"