Saehan Skinfold Vet Huidplooimeter Profi

Saehan Skinfold Vet Huidplooimeter Profi

De Huidplooidiktemeter Skinfold Profi is een professioneel instrument dat speciaal is ontworpen voor het uitvoeren van een nauwkeurige vetpercentageanalyse. Met deze huidplooimeter kunt u betrouwbare metingen verrichten en waardevolle inzichten verkrijgen over het vetpercentage van het lichaam. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 325,49

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 269,00 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 08-040101
EAN: 8809513720069
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

De Skinfold Profi is vervaardigd van hoogwaardig metaal, waardoor het duurzaam en robuust is. Dit betekent dat de huidplooidiktemeter lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit instrument bij het uitvoeren van uw metingen.


Met de Skinfold Profi kunt u metingen uitvoeren op een schaal tot 60 millimeter. Of u nu werkt met atleten, fitnessliefhebbers of individuen die hun lichaamssamenstelling willen monitoren, deze huidplooimeter biedt de juiste meetbereik om nauwkeurige resultaten te verkrijgen.


Een van de belangrijkste kenmerken van de Skinfold Profi is de nauwkeurigheid. Deze huidplooidiktemeter maakt het mogelijk om de huidplooidikte af te lezen op de millimeter nauwkeurig. Dit zorgt voor een uiterst gedetailleerde analyse van het vetpercentage, waardoor u waardevolle informatie krijgt over de lichaamssamenstelling van uw cliënten of uzelf.


Of u nu een fitnessprofessional, diëtist, personal trainer of gezondheidsprofessional bent, de Skinfold Profi is een essentieel instrument voor het uitvoeren van vetpercentageanalyses. Het biedt betrouwbare metingen, duurzaamheid en precisie, waardoor u een hoogwaardige dienstverlening kunt leveren aan uw klanten of uw eigen lichaamssamenstelling kunt monitoren.


Voeg de Huidplooidiktemeter Skinfold Profi toe aan uw instrumentarium en profiteer van de accuraatheid en duurzaamheid die dit instrument biedt. Meet de huidplooidikte op een professionele manier en verkrijg waardevolle inzichten in het vetpercentage van het lichaam. Maak gebruik van de Skinfold Profi en neem de volgende stap naar een effectieve lichaamsanalyse.

Productinformatie "Saehan Skinfold Vet Huidplooimeter Profi"