Saturnus Elektrische Onderzoeksbank - Met Papierrolhouder

Saturnus Elektrische Onderzoeksbank - Met Papierrolhouder

 Deze behandelbank is volledig elektrisch in hoogte verstelbaar. Het premium Skai leer van het ligvlak is naadloos gestikt voor een optimale hygiëne. Daarnaast heeft de bank een hoofduitsparing c.q. ademopening en wordt er een gratis voetbediening geleverd naast de standaard aanwezige handbediening. Meer

Verwachte levertijd is 3 – 4 dagen (bestel nu alvast)

€ 1.034,55

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 855,00 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Papierrolhouder
Productnummer: Saturnus2
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.
Tevens is er een unieke mobiele constructie aanwezig te bedienen met een voetpedaal, waarmee je de behandelbank m.b.v. wielen kunt verplaatsen. Elk van de 4 poten is apart in hoogte te verstellen, zodat de Saturnus eenvoudig waterpas gesteld kan worden. Inclusief hoofdkussen dat eenvoudig verwijderd kan worden. Het onderstel c.q. chassis bestaat uit wit gespoten staal en de rugleuning is voorzien van een cilinder voor extra stevigheid en is verstelbaar m.b.v. een gasveer. De Saturnus heeft een lengte van 201cm, breedte van 72cm en een hoogteverstelling van 52cm-85cm. Daarnaast heeft de bank een liftcapaciteit van 150kg en wordt er 2 jaar garantie gegeven.

Voor advies over de behandelbank kunt u contact opnemen met onze klantenservice, heeft u meerdere banken nodig, vraag dan een offerte aan.


Let op: de levering van deze bank wordt ingepland met een extern vervoersbedrijf, waarvoor kosten voor een palletzending à € 48,76 (in Nederland) of € 81,82 (in België) ex. BTW in rekening worden gebracht. Wij zullen u bellen om een leveringsafspraak in te plannen. De Saturnus wordt tot aan de voordeur geleverd. Verpakkingsmaterialen worden niet meegenomen door het vervoersbedrijf. Afhalen in Groningen is voor dit product niet mogelijk.


Productinformatie "Saturnus Elektrische Onderzoeksbank - Met Papierrolhouder"
Afmetingen: 201 x 72

Kenmerken

  • Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar
  • Behandeltafel van premium skai leer
  • Makkelijk verplaatsen door middel van remwielen
  • Unieke mobiele constructie
  • Massagetafel inclusief gratis hoofdkussen
  • Voetpedaal voor mobiele constructie
  • Rugleuning met cilinder voor extra stevigheid.