Theraflex Putty Blauw - Extra Krachtig - 450 gram

Theraflex Putty Blauw - Extra Krachtig - 450 gram

Ontdek de veelzijdigheid en effectiviteit van de Theraflex Putty Blauw 450 gram! Deze putty biedt alles wat je nodig hebt om je spieren te versterken, je handen te rehabiliteren en stress te verminderen. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 25,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 20,66 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 02-040405
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Met zijn optimale gewicht van 450 gram biedt de Theraflex Putty Blauw de perfecte weerstand om je spieren te trainen tijdens revalidatieoefeningen. Of je nu bezig bent met handtherapie, herstellende bent van een blessure of gewoon je hand- en vingerkracht wilt verbeteren, deze putty is de ideale metgezel.


De Theraflex Putty Blauw is niet alleen effectief, maar ook gebruiksvriendelijk. Deze putty is gemaakt van hoogwaardige silicone en is geurloos. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onaangename geurtjes tijdens het gebruik. Bovendien laat de putty geen vlekken achter en blijven er geen resten op de handen van de patiënt achter, waardoor het schoon en gemakkelijk te hanteren is.


Veiligheid is een prioriteit bij de Theraflex Putty Blauw. Het is niet giftig, hypoallergeen en bevat geen gluten of latex. Dit maakt het geschikt voor mensen met allergieën en gevoeligheden. Je kunt dus met een gerust hart aan de slag met deze putty en je concentreren op het versterken van je spieren en het verminderen van stress.


Of je nu een fysiotherapeut, een sporter, een patiënt in revalidatie bent of gewoon op zoek bent naar een handig hulpmiddel voor stressverlichting, de Theraflex Putty Blauw is de ideale keuze. Voeg deze hoogwaardige putty toe aan je trainingsroutine en ervaar de voordelen van dit veelzijdige product. Bereik nieuwe niveaus van kracht, flexibiliteit en ontspanning met de Theraflex Putty Blauw!

Productinformatie "Theraflex Putty Blauw - Extra Krachtig - 450 gram"