Theraflex Putty Rood - Medium - 450 gram

Theraflex Putty Rood - Medium - 450 gram

De Theraflex Putty Medium is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en effectieve manier om spieren te versterken en te ontspannen. Met zijn perfecte eigenschappen doet deze putty alles wat je van een hoogwaardig product mag verwachten. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 25,00

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 20,66 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 02-040403
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Met een gewicht van 450 gram biedt de Theraflex Putty Medium voldoende weerstand om je spieren te versterken en te trainen tijdens revalidatieoefeningen. Of je nu bezig bent met het herstellen van een blessure of simpelweg je hand- en vingerkracht wilt verbeteren, deze putty is de juiste keuze.


Het gebruik van deze putty is eenvoudig en veelzijdig. Het kan worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen, variërend van hand- en vingerbewegingen tot knijpoefeningen en het verbeteren van de gripkracht. Bovendien is het een uitstekend hulpmiddel voor stressverlichting en ontspanning.


Wat deze putty echt onderscheidt, is zijn kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het is gemaakt van hoogwaardige silicone die geurloos is en niet vlekt. Bovendien laat het geen resten achter op de handen van de patiënt, waardoor het schoon en gemakkelijk in gebruik is. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Theraflex Putty Medium niet giftig, hypoallergeen, glutenvrij en latexvrij is, waardoor het veilig kan worden gebruikt door mensen met verschillende allergieën en gevoeligheden.


Of je nu een fysiotherapeut, een sporter, een patiënt in revalidatie of gewoon iemand bent die op zoek is naar een effectieve manier om spieren te versterken en te ontspannen, de Theraflex Putty Medium is de perfecte keuze. Voeg dit veelzijdige en hoogwaardige product toe aan je trainingsroutine en ervaar de voordelen van deze geweldige putty.

Productinformatie "Theraflex Putty Rood - Medium - 450 gram"