Vitility Elastische Schoenveters - (4x2)

Vitility Elastische Schoenveters - (4x2)

Met de Vitility Elastische Schoenveters - 4 paar, kan je je veterschoenen zelfstandig aantrekken zonder te hoeven bukken. Je hoeft de schoenveters slechts eenmalig te strikken en daarna kan je de schoenen gemakkelijk aantrekken. Bovendien kan je van jouw veterschoen een instapper maken. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 12,10

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 10,00 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 70110940
EAN: 8718885910025
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand moeite kan hebben met het strikken van schoenveters, zoals lichamelijke ongemakken waardoor bukken lastig is, of een gebrek aan fijne motoriek of controle over handelingen. Het is niet prettig om telkens iemand anders te moeten vragen om je schoenen aan te doen. Gelukkig biedt Vitility de oplossing met hun elastische schoenveters. Deze veters hoef je maar één keer te strikken, waarna je de veters niet meer los hoeft te maken om de schoen aan of uit te doen. De veters zijn elastisch en rekken mee, waardoor je gemakkelijk in en uit de schoen kunt stappen. Zo verander je je veterschoen in een instapper.


De elastische schoenveters zijn geschikt voor mensen die niet kunnen bukken vanwege lichamelijke ongemakken, maar ook handig voor mensen die moeite hebben met fijne motoriek of controle over handelingen. Als je moeite hebt met bukken, is het raadzaam om een verlengde schoenlepel te gebruiken om je schoenen aan te trekken. Met de verlengde schoenlepel hoef je niet te bukken. Voor het uittrekken van je schoenen kun je de schoen uittrekker gebruiken. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om zelfstandig je schoenen aan en uit te doen. De elastische schoenveters worden geleverd in een verpakking met 4 paar en hebben een lengte van 80 cm.

Productinformatie "Vitility Elastische Schoenveters - (4x2)"
Kleur: Zwart
Materiaal: onbekend
Soort: Elastische veters

Kenmerken

  • Zelfstandig veterschoenen aantrekken zonder te bukken
  • Eenmalig strikken en vervolgens gewoon aantrekken
  • Van een veterschoen, een instapper maken