Wegwerp Alcoholtester Frankrijk Le Ballon - Per 2 Stuks

Wegwerp Alcoholtester Frankrijk Le Ballon - Per 2 Stuks

Le Ballon is een wegwerp alcoholtester die geschikt is als Alcoholtester Frankrijk. Deze alcoholtester wordt onder andere veel in het verkeer gebruikt. In Frankrijk is het een dringend advies om minimaal 1 ongebruikte alcoholtester in de auto te hebben liggen. Een ideale en scherp geprijsde alcoholtester voor Frankrijk. Meer

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

€ 5,45

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 4,50 % € 0,00
Inhoud: 2 stuks
Eenheid
Productnummer: ballon2
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.
De enige verschillen tussen de standaard "LeBallon" en "LeBallon Alcowise" zijn in de verpakking. "LeBallon Alcowise" wordt geleverd in een transparante folie, waarin een kaartje is opgenomen. Op het kaartje staat de resultaten van een blaastest, waaruit blijkt of de limiet is overschreden of niet.
Zie de afbeelding hieronder:

Het gebruik van LeBallon is eenvoudig: verwijder het buisje uit de rand van de ballon, blaas de ballon op, knijp de uiteinden van het buisje samen en sluit het aan op de ballon. Druk vervolgens de lucht uit de ballon door het buisje. Binnen 1 minuut zal de verkleuring van de kristallen het resultaat aangeven.


Contralco is 's werelds toonaangevende producent van wegwerpalcoholtesters en heeft zich hierin gespecialiseerd. Bij vergelijkende tests door consumentenorganisaties komt hun product LeBallon steevast als beste uit de bus. Deze alcoholtester voldoet aan de meest recente strenge Franse kwaliteitsnorm NF X 20-702 van 2014.

Productinformatie "Wegwerp Alcoholtester Frankrijk Le Ballon - Per 2 Stuks"

Kenmerken

  • 2 jaar houdbaar
  • Betrouwbaar
  • Hygiënisch en veilig
  • Goedkoop: geen onderhoud of kalibratie nodig
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Verpakking is drie talig: Nederlands, Frans en Duits