Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop

Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop

De Coaxial Ophthalmoscoop heeft het gepatenteerde Welch Allyn Coaxial Vision System. Hiermee ontstaat gemakkelijker toegang tot het oog, een groter gezichtsveld, en minder schittering in vergelijking met standaard oftalmoscopen. Meer

Verwachte levertijd is 14 dagen (bestel nu alvast)

€ 287,98

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 238,00 % € 0,00
Inhoud: 1 stuks
Productnummer: 11720
EAN: 00732094089479
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop

De Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop is een professioneel instrument dat gebruikt wordt voor oogonderzoek. Het apparaat is uitgerust met HPX halogeen verlichting, wat zorgt voor een helder en nauwkeurig beeld. Dankzij de coaxiale optiek met schaduwvrij lichtspoor, kunnen artsen en onderzoekers de oogstructuur van de patiënt duidelijk en accuraat bekijken.


Een ander belangrijk kenmerk van de Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop is het kobaltblauwe filter en het polarisatiefilter. Deze filters voorkomen schittering en reflecties, waardoor het onderzoek nog betrouwbaarder wordt. Bovendien is de behuizing van het apparaat volledig dichtgemaakt, zodat stof geen kans heeft om het onderzoek te beïnvloeden.


De Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop beschikt over 18 uitzonderlijke openingen/filter combinaties en een roodvrij filter dat bij alle openingen gebruikt kan worden. Er is keuze uit 7 verschillende openingen, waaronder de grote cirkel, kleine cirkel, micro-spot, spleet, fixatiester en het kobaltblauwe en roodvrije filter. Hierdoor kan het apparaat voor verschillende doeleinden worden ingezet en zijn de onderzoeksresultaten nog betrouwbaarder.


Daarnaast zijn er 28 lenzen beschikbaar met sterktes variërend van -25 tot 40 dioptrieën. Tot slot werkt de Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop met 3,5V stroomvoorzieningen, waardoor het apparaat efficiënt en betrouwbaar is in het gebruik. Al met al is de Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop een essentieel instrument voor oogonderzoek en biedt het de meest nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Productinformatie "Welch Allyn Coaxiale Oftalmoscoop"
Eenheid: 1 stuk

Kenmerken

  • HPX halogeen verlichting
  • Coaxiale optiek met schaduwvrij lichtspoor
  • Bevat kobaltblauw filter
  • Polarisatie filter om schittering te voorkomen
  • Volledig dichtgemaakte behuizing om stof te voorkomen
  • 18 uitzonderlijke openingen/ filter combinaties voor een grotere inzetbaarheid
  • Rood vrij filter kan bij alle openingen worden gebruikt
  • Keuze uit 7 verschillende openingen: grote cirkel, kleine cirkel, micro-spot, spleet, fixatiester kobaltblauw en roodvrij filter
  • 28 lenzen van -25 tot 40 dioptrieën
  • Gaat samen met 3,5V stroomvoorzieningen