Welch Allyn Elite Retinoscoopkop

Welch Allyn Elite Retinoscoopkop

De Elite Retinoscoop van Welch Allyn biedt een eenvoudig en pijnloos onderzoek. Dit instrument is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne geneeskundigen en beschikt over unieke functies die niet te vinden zijn op standaard retinoscopen. De handvat is niet inbegrepen bij dit product. Meer

Verwachte levertijd is 14 dagen (bestel nu alvast)

€ 418,66

% € 0,00 (0.00% bespaard)
excl. btw: € 346,00 % € 0,00
Productnummer: 18245
EAN: 00732094087734
Meer dan 5 stuks bestellen? Zet het product in je winkelmandje en vraag vanuit daar een offerte aan.

Welch Allyn Elite Retinoscoopkop

De Welch Allyn Elite Retinoscoopkop biedt 2,8x de helderheid in vergelijking met standaard retinoscopen, waardoor een helder en duidelijk beeld wordt verkregen tijdens onderzoeken. De hoge helderheid draagt bij aan een nauwkeurige en efficiënte diagnose.


Met zijn hoogwaardige streakkwaliteit maakt de Elite Retinoscoopkop gemakkelijke en snelle refracties mogelijk. Dit stelt de gebruiker in staat om nauwkeurige metingen uit te voeren en snel de juiste correctie voor de patiënt te bepalen.


Het gekruiste lineaire polarisatiefilter van de retinoscoopkop elimineert schittering, waardoor de ogen van de patiënt comfortabel blijven tijdens het onderzoek. Dit zorgt voor een betere samenwerking van de patiënt en verhoogt de nauwkeurigheid van de resultaten.


Met verzegelde optiek zorgt de Elite Retinoscoopkop ervoor dat stof en vuil geen invloed hebben op de prestaties en duurzaamheid van het instrument. Dit zorgt voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties op de lange termijn.


Bovendien is de Elite Retinoscoopkop compatibel met alle Welch Allyn 3,5V handvatten, waardoor het een veelzijdige en praktische keuze is voor medische professionals die al in het bezit zijn van Welch Allyn-apparatuur. Dit maakt het eenvoudig om het instrument in bestaande set-ups te integreren zonder extra accessoires of apparatuur aan te schaffen.

Productinformatie "Welch Allyn Elite Retinoscoopkop"
Eenheid: 1 stuk

Kenmerken

  • Biedt 2,8x de helderheid in vergelijking met standaard retinoscopen
  • De streak kwaliteit maakt gemakkelijke en snelle refracties mogelijk
  • Gekruist lineair polarisatiefilter elimineert schittering
  • Verzegelde optiek
  • Past op alle Welch Allyn 3,5V handvatten