Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Zadelkruk kopen

Zadelkruk kopen

1-12 van de 24 items in zadelkrukken
12
24
48
1 2 >
Basic Zadelkruk

Basic Zadelkruk

Tijdelijke actie!

Alpha zadelkruk

Alpha zadelkruk

Beste prijs/kwaliteit!

Beta zadelkruk

Beta zadelkruk

Beta Compact Zadelkruk

Beta Compact Zadelkruk

Alpha Compact Zadelkruk

Alpha Compact Zadelkruk

Beta XXL Zadelkruk

Beta XXL Zadelkruk

Geschikt tot 170kg

Beta Premium Zadelstoel

Beta Premium Zadelstoel

Zeta zadelkruk grote base

Zeta zadelkruk grote base

Optima zadelkruk

Optima zadelkruk

Beta exclusive zadelkruk

Beta exclusive zadelkruk

Zadelkruk Bamberg

Zadelkruk Bamberg

Beta Pro zadelkruk

Beta Pro zadelkruk

Voetbediening

1-12 van de 24 items in zadelkrukken
12
24
48
1 2

In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment zadelkrukken en krukken op wielen. Deze krukken zijn zeer comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Omdat een zadelkruk een verantwoordelijke keuze is, heeft Viper Medical vele krukken beschikbaar in verschillende kleuren en maten, geschikt voor vele lengtes.

Zadelstoel

De zadelkrukken van Viper Medical zijn zeer scherp geprijsd en beschikken over de kwaliteit die te vergelijken is met Score en Stokke. Op vele zadelkrukken en kapperskrukken krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie en kunt u kiezen uit verschillende maten gasveren. Nieuw in ons assortiment is de zadelkruk met voetbediening, zeer gebruiksvriendelijk!

Oorspronkelijk komt de kruk op wielen of zadelkruk uit de zorgverlening, waarbij de kruk verlichting bood en tegelijkertijd het mogelijk was om vrij te blijven bewegen. Tegenwoordig wordt een zadelkruk ook veel gebruikt in alle andere vakgebieden en zijn kappers (kapperskruk / kappersfiets), tandartsen, laboranten en schoonheidsspecialisten uitermate tevreden over het comfort van de kapperskruk of zadelstoel

Kapperskruk of kappersfiets

Omdat de zadelkruk zo geschikt voor verschillende vakgebieden, heeft de zadelkruk inmiddels vele namen gekregen. Of nu op zoek bent naar een kapperskruk (of kappersfiets) zadelstoel met rugleuning? Viper Medical heeft de kruk voor u! Bent u op zoek naar een platte kruk? Bekijk dan eens onze tabouret

Ergonomische zadelkruk

De zadelkruk of kapperskruk is ideaal om comfortabel uw werk te kunnen verrichten en tegelijkertijd automatisch de gewenst houding aan te nemen. Het ergonomische design van een zadelkruk, positioneert u automatisch in een rechte werkhouding. De 3 dimensionale zitmechaniek positioneert uw bekken in de juiste houding, waardoor afknelling van de benen wordt voorkomen. De zadelkruk / kappersfiets is voorzien van wieltjes waardoor u gemakkelijk kan bewegen en pijnlijke klachten aan uw nek of rug wordt voorkomen.

Heeft u werkzaamheden waarbij u een lange tijd achter elkaar moet zitten, zoals kantoor- of baliemedewerkers? Kies dan voor een zadelstoel met rugleuning: u behoudt uw mobiliteit en de kruk is verstelbaar in hoogte.

Liever een compactere zadelstoel?

Vindt u de reguliere zadelkrukken te breed? Kies dan voor de Beta Compact of Alpha Compact van Viper Medical. Deze speciale zadelkrukken zijn smaller waardoor uw zitcomfort wordt gemaximaliseerd. De Beta XXL daarentegen is juist weer geschikt voor personen van boven de 110kg.

Meer weten over de verschillende kappersfietsen en zadelkrukken? Neem gerust contact op met Viper Medical en wij helpen je bij de aanschaf van jouw ideale zadelstoel!

Behalve zadelkrukken biedt Viper Medical ook een breed assortiment voor praktijkinrichting. Denk hierbij aan ons onderzoeksbank of sensorkraan overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl