Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Glucosemeter kopen

Glucosemeter kopen

1-4 van de 4 items in glucosemeters
Glucosemeters USB

Glucosemeters USB

MediTouch 1 / 2 bloedsuiker glucosemeter

MediTouch 1 / 2 bloedsuiker glucosemeter

Beurer prikpen met AST cap

Beurer prikpen met AST cap

Steriele Lancetten

Steriele Lancetten

1-4 van de 4 items in glucosemeters

Voor diabetes patiënten is het erg belangrijk om op bepaalde momenten op de dag de glucose te meten. Hiervoor wordt een glucosemeter gebruikt. Een glucose meter, ook wel bloedsuikermeter genoemd, is verkrijgbaar in verschillende varianten en elke glucosemeter heeft specifieke accessoires. Deze complete sets zijn verkrijgbaar op vipermedical.nl

Hoe werkt een bloedglucosemeter?

Met een bloedglucose meter wordt middels een klein prikje, een klein druppeltje bloed afgenomen. Deze druppel wordt vervolgens op het teststrookje van de glucosemeter geplaatst en na enkele seconden is de uitslag bekend.

De glucosemeter of ook wel bloedsuiker meter helpt bij een betrouwbare meting van het bloedsuikerspiegel. De glucosemeter werkt erg eenvoudig en met een minimale hoeveelheid bloed is al zichtbaar hoe de bloedsuikerspiegel eruit ziet. Deze druppel bloed brengt u aan op een teststrip en deze plaatst u in het apparaat. Vervolgens wordt de bloedsuikerspiegel berekend.

Een bloedglucose meter wordt uiteraard gebruikt diabetes patiënten, maar kan ook prima gebruikt worden door personen zonder deze aandoening.

Een glucosemeter, welke merken zijn er?

Viper Medical biedt bloedsuikermeters van het merk Medisana. Deze meters staan bekend om de duurzaamheid, de eenvoud in gebruik en de nauwkeurige metingen.

Glucose teststrips

Bij bovenstaande kwaliteits glucosemeters kunt u ook gelijk de bijbehorende teststrips, controleoplossingen en steriele lancetten vinden.

De beste glucosemeter / bloedsuikermeter koop je gemakkelijk en snel bij Viper Medical! Behalve bloedsuikermeters heeft Viper Medical een breed assortiment andere handige producten. Bekijk ook eens ons bloeddrukmeter of diabetessok overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl