Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Dermatoscoop kopen

Dermatoscoop kopen

1-2 van de 2 items in dermatoscopen
Welch Allyn Episcope dermatoscoop kop

Welch Allyn Episcope dermatoscoop kop

Handvat niet inbegrepen

Heine Dermatoscopen

Heine Dermatoscopen

1-2 van de 2 items in dermatoscopen

Een dermatoscoop is voor het bestuderen van de huid. De dermatoscoop vergoot 10x of meer en kan direct op de huid worden geplaatst doormiddel van gepolariseerd licht. Waar vroeger er vaak een contact gel werd gebruikt om reflecties te verminderen. Om gemakkelijk door de hoornlaag heen te kijken. en dieper gelegen huid structuren te kunnen bekijken.

Heine dermatoscoop

Heine de grondlegger van de hand dermatoscoop en in 2001 introduceerden ze het gepolariseerd licht waardoor de immersievloeistof achterwege kan blijven.

De afgelopen jaren heeft Heine veel ontwikkelingen doorgevoerd bij haar dermatoscopen. Na de Delta 20, kwam de Delta 20 Plus, in 2016 is de Delta 20 T geïntroduceerd. De vorige dermatoscopen kunnen ook niet meer worden aangekocht.

De DELTA 20 T is voorzien van een Toggle functie zodat met 1 druk op de knop gewisseld kan worden tussen gepolariseerd en niet-gepolariseerd licht. Door middel van het ingebouwde polarisatie filter kunt u nu zonder immersie vloeistof een betrouwbare diagnose stellen en sneller en hygiënischer werken. Het gepolariseerde licht kan met 1 druk op de Toggle knop worden omgezet in niet-gepolariseerd licht voor diagnose met immersie vloeistof.

Wij leveren 2 merken dermatoscopen waarvan Heine toch wel de betere is, qua kwaliteit en garantie.

  • Heine
  • Welch allyn

Behalve in dermatoscopen is Viper Medical ook marktleider in andere innovatieve medische gebieden. Bekijk eens het otoscoop of laryngoscoop overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl