Gratis verzending vanaf € 40,00

Vragen of advies? Bel: +31 (0)50 549 10 81

Kinesio tape kopen

Kinesio tape kopen

1-8 van de 8 items in kinesio sporttape
Able2 StrengthTape

Able2 StrengthTape

Sissel Flossing Band Blauw

Sissel Flossing Band Blauw

Sissel Kinesiologie tape

Sissel Kinesiologie tape

Sissel Flossing Band Geel

Sissel Flossing Band Geel

Kinesio® Tex Classic

Kinesio® Tex Classic

Kinesio® Pre-Cuts

Kinesio® Pre-Cuts

Mueller Kinesiotape Roze - 5 cm x 5 m

Mueller Kinesiotape Roze - 5 cm x 5 m

1-8 van de 8 items in kinesio sporttape

Kinesio tape, ook wel kinesiologie tape genoemd, is een elastische band gemaakt van katoen. Kinesio tape wordt veel gebruik in de sport en heeft als doel ondersteuning te bieden aan spieren en gewrichten tijdens het bewegen.

Viper Medical biedt kinesio tape voor zowel particulier gebruik en zakelijk gebruik. Voor laatstgenoemde zijn kinesiologie tapes beschikbaar van enkele tientallen meters zodat meerdere personen behandeld kunnen worden. Daarnaast is kinesio tape ook beschikbaar in diverse kleuren.

Wat is kinesio tape?

Viper Medical heeft een ruim assortiment Kinesio tape. De Kinesio tape is gemaakt van dicht op elkaar geweven elastische katoen. De kwaliteit van deze katoen is hoogwaardig wat het draagcomfort bevordert en daardoor beter bestand tegen vervorming. De lijmlaag van de tape is van polyacrylaat.  De polyacrylaat lijmlaag is zeer duurzaam en waterproof, zodat de tape beter blijft zitten, ook bij het werk (zweten) sporten en zelfs zwemmen. Bovendien kan de tape meerdere dagen achtereen gedragen worden.

Soorten kinesio tape

Er zijn twee soorten Kinesio sporttape. Kinesio Tex Classic is het originele sporttape. Dit sporttape is gemaakt van katoen en zorgt voor steun en vermindert pijn en irritatie. De elasticiteit van dit tape zorgt voor het behoud van mobiliteit en doorbloeding. De tape is gemaakt van anti-allergisch, ademend en elastisch materiaal. Hierdoor blijft de Kinesio tape een aantal dagen zitten, zonder dat het zijn werking verliest.

Daarnaast is er Kinesio Pre-Cuts zijn setjes voorgesneden sporttape en is speciaal geschikt voor degenen die Kinesio Sporttape nog niet eerder hebben gebruikt.

Behalve kinesio tapeheeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die veel worden gebruik bij blessures en/of revalidatie. Bekijk ook eens het sportzalf en hot cold pack overzicht.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Bel +31 (0)50 549 10 81
info@vipermedical.nl