Producten van 3M

3M Littmann Vele generaties artsen en studenten werken met een Littmann stethoscoop. Deze hoogwaardige en betrouwbare klinische instrumenten zijn ideaal voor lichamelijk onderzoek. Deze belangrijke waarden worden in stand gehouden door het feit dat zowel het ontwerp en de productie van de Littmann stethoscoop in de Verenigde Staten plaatsvindt. Ook worden er uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt bij de vervaardiging van de instrumenten.

Daarnaast is de Littmann stethoscoop een patiëntvriendelijke oplossing en laat het een bijzonder goede akoestiek horen. Een van de meest gebruikte varianten van de Littmann stethoscoop is de Littmann Classic stethoscoop. Dit dankzij de makkelijk greep en het enkelzijdige borststuk.

Filter
3M Red Dot Elektrodes
De 3M™ Red Dot™ 2570 elektroden gebruiken een vooruitstrevende, erg goed geleidende kleeftechnologie voor een langdurige en stevige hechting, toch kunnen ze makkelijk en op elk moment verwijderd worden. Handige aanbrengstrip met 10 elektrodes; Foam Ruglaag; Sterke Initiële Kleefkracht; Zeer Huidvriendelijk; Klevende geleidingsgel; Multifunctioneel; Voor volwassene.
€ 1.308,48 € 1.081,39 excl. BTW
3M™ Wegwerpmasker, met ventiel, cupvorm, FFP2
Het 3M™ Wegwerpmasker met ventiel en cupvorm heeft een FFP2 kwalificatie. Deze maskers geven een betrouwbare, effectieve bescherming tegen gemiddelde concentraties fijnstof en nevel. Het wegwerpmasker heeft een groot draagcomfort, dit komt door de bolle vorm, het neuskussen, de neusklem en het design met twee banden. Belangrijk is dat het mondmasker zo goed mogelijk aan sluit op uw gezicht om besmetting te minimaliseren.
€ 45,24 € 37,39 excl. BTW
Master Classic II Littmann Stethoscoop
De 3M™ Littmann® Classic II S.E. Stethoscoop is de `industriële norm` voor stethoscopen. 3 Jaar Garantie; Zowel hoog- als laag-frequente tonen kunnen beluisterd worden zonder borststuk om te draaien; Geschikt voor dagelijks gebruik door huisartsen, verplegend personeel en medische studenten; Soft sealing oordopjes; Stalen borststuk; Performance enkelvoudige slang; Anti koude ring ; Stethoscoop in meerdere kleuren: Blauw, Bordeaux en Zwart.

Beschikbaar in 5 dagen, bestel nu alvast

€ 145,20 € 120,00 excl. BTW
Specula 2,5 mm, 100 pcs
Disposable specula voor de 3M Littmann otoscoop. Verkrijgbaar in de afmeting 2,5 mm. Verkrijgbaar per 100 stuks.   Let op, dit is een uitlopend product.
€ 12,95 € 10,70 excl. BTW