Producten van Philips

Koninklijke Philips N.V. is een veelzijdig technologiebedrijf, gericht op het verbeteren van de levens van mensen door middel van zinvolle innovaties. Onze gezondheidszorgtak genereert 42% van onze totale omzet.
 

Met een eeuw aan geschiedenis en meer dan 450 innovatieve producten en diensten staan we klaar om de hedendaagse uitdagingen binnen de gezondheidszorg aan te gaan. Dit doen we door het creëren van oplossingen voor betere zorg aan meer mensen, tegen lagere kosten.

 

Onze ruim 37.000 medewerkers, werkzaam in 100 landen, hebben zich tot taak gesteld u te helpen bij het creëren van betekenisvolle zorgmomenten, of dat nu is in het ziekenhuis, de woonkamer of de directiekamer. Kijk hoe wij samen werken aan een gezondere toekomst


Filter
Service Pakket Voor Philips AED
Omdat er rondom een AED meer speelt dan alleen het vervangen van de batterij en de electrode-cassette, hebben wij hiervoor het Philips Service Pakketten ontwikkeld. Wij kunnen veel handelingen zeer efficiënt uitvoeren, zoals het onderhouden van AED’s op verschillende locaties. Ook het geven van opfristrainingen is een belangrijk onderdeel van ons serviceaanbod. Als de AED over enkele jaren moet worden ingezet, is het immers wel belangrijk dat iedereen nog weet wat te doen. En hoewel niemand hoopt de AED ooit te hoeven gebruiken, is het wel zo fijn als u na inzet van de AED ons service center kan bellen. Wij komen dan (24/7) direct langs om de AED weer inzetbaar te maken en de ECG-gegevens voor de behandelend arts beschikbaar te maken. Onze AED-service en onderhoudspakketten zijn ontwikkeld om u de zekerheid te geven dat uw AED het zal doen op het moment dat elke seconde telt. NB: bij al onze AED Service Pakketten zijn de kosten van de vervangende materialen (elke 2 jaar een nieuwe electrode-cassette en elke 4 jaar een nieuwe batterij) al inbegrepen. Zo zijn de kosten voor het onderhoud van uw AED nooit een verrassing. Een AED van Philips controleert zichzelf ELKE dag. Daar hoeft dus nooit iemand voor langs te komen. En dat dit niet zomaar een test is, blijkt uit de volgende onderdelen die worden getest: De AED: software, circuits, omgevingstemperatuur, condensator (dit is het onderdeel dat de stroomstoot afgeeft) & de stroomstoot zelf. De Pads: aanwezigheid én werking/kwaliteit van de pads. De Batterij: resterende energievoorraad. Omdat dit dagelijks wordt getest, is er de zekerheid dat de AED het zal doen op dat ene moment wanneer elke seconde telt. Onderhoud in de vorm van een monteur heeft de Philips AED dus niet nodig. Wel moet elke 2 tot 2,5 jaar de electroden en elke 4 de batterij worden vervangen. Let op dit is € 110,00 per jaar.

€ 133,10 € 110,00 excl. BTW
AED Benodigdheden Voor Philips Fast Response Kit
Fast Respons kit van Philips voor een snelle aanpak in een noodsituatie. De kit is inclusief de volgende onderdelen: 2 paar nitril handschoenen Beademingsmasker Veiligheids-kledingschaar (extra zware uitvoering) Scheermes (veiligheids uitvoering) Handdoek

€ 92,57 € 76,50 excl. BTW
AED Draagtas Voor Philips Heartstart
AED smalle draagtas voor Philips Heartstart HS-1. Deze rode draagtas beschermt de AED en door het ontwerp kunt u het controle lampje blijven zien zondeer dat de AED uit de tas hoeft te worden gehaald.

€ 243,42 € 201,17 excl. BTW
AED Philips HS-1 Electroden
Philips Heartstart Home electroden cassette voor volwassenen. De electroden zijn geschikt voor de Philips HS-1 AED. Bedoelt voor personen ouder dan 8 jaar en/of zwaarder dan 25 kg. 2 elektrodestickers, ; met houdbaarheid van minimaal 28 maanden.

€ 98,10 € 90,00 excl. BTW