Voer je een beroep uit waarbij je grote delen van de dag zit? Om het half uur even staan en bewegen schiet er al gauw bij in en voor je het weet sta je na een paar uur verstijfd op uit je bureaustoel. Niet alleen tijdens het werk, ook thuis kan het zijn dat je genoodzaakt bent veel te zitten omdat je slecht ter been bent. Gevolg van het lange zitten en het aannemen van een verkeerde houding, zijn lichamelijke klachten. Om die voor te blijven, adviseren we je een balanskussen van Viper Medical te gebruiken.

Wat is een balanskussen?

Een balanskussen is een ergonomisch gevormd luchtkussen dat bijdraagt aan een actieve en ergonomische zitpositie. Het kussen is verkrijgbaar in een diameter van 33 of 36 cm en door het ontwerp krijg je automatisch een betere zithouding waarbij lichamelijke klachten uitblijven. Ook je rugspieren worden versterkt zonder dat je hiervoor oefeningen doet. Wil je wel actief trainen, dan is het balanskussen heel geschikt voor het doen van oefeningen voor de bekkenbodem, rug, voeten en benen. Daarnaast kun je het kussen gebruiken voor het trainen van je evenwicht, bijvoorbeeld door staande oefeningen te doen op het kussen van 36 cm.

De ergonomische balanskussens bevorderen een actieve zitpositie en verlichten druk op het bovenlichaam. Door het ventiel kun je eenvoudig lucht toedienen of eruit laten, zodat je de gewenste stevigheid krijgt. Zo heb je precies in de hand hoe je het balanskussen kunt gebruiken.

Meer ergonomische oplossingen in ons assortiment

Het balanskussen is ideaal te gebruiken om je zithouding te verbeteren en om effectieve trainingen te doen. De hoge kwaliteit en het ergonomisch ontwerp van het kussen zorgen ervoor dat je echt verschil merkt. Ook andere kussens in ons assortiment zijn dusdanig ontworpen dat lichamelijke klachten worden aangepakt en dat je langdurig en comfortabel in dezelfde houding kan blijven.

Bekijk onder andere onze lendensteunen en wigkussens die thuis in je stoel of tijdens het autorijden van pas komen. Daarnaast verkopen we hoogwaardig zadelkrukken die ervoor zorgen dat je een optimale zithouding aanneemt. Tijdens lange werkdagen of gewoon thuis blijf je in een actieve zithouding zonder last te krijgen van je rug en nek.


Balanskussens kopen bij Viper Medical

Doe jezelf de pijn van oncomfortabel zitten niet aan. Zeker als je genoodzaakt bent langdurig te zitten. Door onze balanskussens wordt je zithouding automatisch beter en zullen de lichamelijke klachten minder worden. Bovendien zijn de kussens ideaal te gebruiken voor lichaamsoefeningen. Wil je een balanskussen uitproberen? Bestel het online en ervaar het gemak ervan. Vragen over dit of een van onze andere ergonomische producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Balanskussen kopen?
Balanskussen online kopen?