Moet je veel zittend werk verrichten of ben je vaak onderweg en merk je dat de zithouding geen goed doet aan je rug? Zorg dan voor een ergonomisch ontworpen stoel die je zithouding verbetert. Of maak het jezelf nog gemakkelijker met een lendensteun die je in de stoel kan plaatsen en overal mee naartoe neemt. Wat de lendensteun is en hoe je die kunt gebruiken, daarover lees je meer op deze pagina. Bekijk bovendien onze andere ergonomische kussens als het balanskussen, die ieder op hun eigen manier de juiste ondersteuning geven.

Ter ondersteuning van de onderrug

Moet je urenlang zitten omdat je lange afstanden met de auto aflegt? Of werk je achter een bureau en biedt je bureaustoel onvoldoende steun in je onderrug? Wanneer je dit langdurig doet, zal je merken dat de pijn er door een verkeerde zithouding langzaam insluipt. Zonder dat je het meteen door hebt, sta je na een lange autorit of werkdag op en voel je de klachten in je onderrug pas echt.

Verminder de pijn door goede ondersteuning in je rug. Dat kan met een ergonomische stoel die helemaal op je lichaam is afgesteld. Het kan ook met behulp van de lendensteun die je in de bureau- of autostoel legt en die de druk op je onderrug verlicht.


Waar te gebruiken?

Bij het ontwerp van bureau- en autostoelen is tegenwoordig veel aandacht voor het creëren van een ergonomische zithouding. Daarom is de lendensteun in de meeste gevallen standaard ingebouwd. Heeft jouw bureau- of autostoel dat niet, dan komt onze lendensteun goed van pas. Deze kun je namelijk los in de stoel leggen, zodat je alsnog die ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Nog gemakkelijker is dat je de lendensteun los zit overal mee naartoe neemt. Ben je onderweg naar je werk, dan stap je bij aankomst uit de auto en neem je het kussen mee naar binnen om daar plaats te nemen in je bureaustoel. En ga je met het openbaar vervoer, ook dan is de lendensteun een onmisbaar item dat steun en comfort biedt.

Lendensteun bestellen bij Viper Medical

Wil je niet langer met pijn in je rug van je bureau of uit de auto stappen? Geef je lichaam meer ondersteuning met de lendensteun van Viper Medical. Een hoogwaardig kussen dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Wil je meer weten over de lendensteun of een van de andere kussens in ons assortiment? Bekijk onder andere onze wigkussens of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lendensteun kopen?
Lendensteun bij Viper Medical