Meten & wegen

Viper Medical levert verschillende gevalideerde medische instrumenten en meetapparatuur die worden gebruikt door huisartsen en ziekenhuizen, maar die ook zeer geschikt zijn voor thuisgebruik. Zo kun je thuis jouw gezondheid monitoren, wat erg prettig kan zijn. Daarbij levert Viper Medical ook alcohol- en drugstesten ter controle van jezelf of jouw (werk)omgeving. Je kunt de producten vinden uit de volgende categorieën:

Bloeddruk- Suikerspiegel- en Saturatiemeters

Viper Medical heeft diverse bloeddrukmeters van Omron, Welch Allyn, Beurer en Medisana. Zowel pols als bovenarm bloeddrukmeters. Het assortiment bevat ook een aantal bloeddrukmeters die worden aangeraden door de Nederlandse Hartstichting en de Consumentenbond.

Ook het breedste assortiment zuurstofmeters kun je vinden bij Viper Medical. De saturatiemeters geven binnen enkele seconden een indicatie van het zuurstofgehalte (SPO2) in het bloed. Hierin zijn uiteenlopende modellen vanaf apparaten die geschikt zijn voor thuisgebruik tot aan gebruik in ambulances. Hoogwaardige merken waaronder: Nonin, Beurer en Contec.

Tenslotte levert Viper Medical ook betrouwbare glucosemeters van Beurer en Medisana, die een accurate meting van de bloedsuikerspiegel bieden. Naast de meters zelf zijn er ook diverse bijbehorende accessoires beschikbaar zoals test strips, controle oplossingen en steriele lancetten.

Analyse van het lichaam; Weegschalen, Thermometers, Meetlinten

Groot assortiment weegschalen. Variërend van persoonlijke weegschalen, keukenweegschalen, weegstoelen, babyweegschalen en weegschalen voor professioneel gebruik. Viper Medical kan ook de modernste (baby) thermometers voor oppervlakte- en lichaamstemperatuur metingen aanbieden van merken als Omron en Beurer. Bekijk ook analoge meetapparatuur van Seca zoals meetlinten en meetlatten.

Het breedste assortiment medische meetapparatuur kun je hier vinden. Gemakkelijk en snel online te bestellen bij Viper Medical!


Meten en wegen producten