Sport & Wellness

Viper Medical levert diverse producten van DonJoy, Beurer, MSD, Medisana en Back on Track op het gebied van sport en gezondheid. Zo kun je diverse (sport)braces, daglichtlampen, hot-coldpacks, gezichtssauna's en overige warmte en koudetherapie producten vinden die helpen bij verkoudheid, spanning en spierpijn, of helpen ten behoeve van een well-being gevoel in de winter. Zo hebben wij:

Braces

Onze braces zijn van duurzame kwaliteit en bieden jou de ondersteuning die je zoekt. De producten zijn met zorg gemaakt en zijn medisch verantwoord. Een brace biedt ondersteuning bij medische klachten, sportblessures of overbelasting.

Daglichtlampen

Een tekort aan daglicht heeft voor sommige mensen negatieve effecten. Een daglichtlamp kan het tekort aan daglicht compenseren. Viper Medical heeft daglichtlampen van het merk Beurer in het assortiment.

Fitness

Viper Medical verkoopt diverse fitness artikelen. Deze artikelen kunnen zowel thuis als buitens huis gebruikt worden. Binnen ons assortiment vind je producten die geschikt zijn ter ondersteuning de gezondheid en fitheid, helpen met vet verbranden en helpen bij het voorkomen van lichamelijke klachten. Ook voor het versterken van de rompstabiliteit en het verbeteren van de balans.

Gezichtssauna

Een gezichtssauna kan een oplossing zijn om je gezicht te reinigen. Een gezichtssauna opent de poriën, reinigt de huid en ontspant het gezicht.

Hartslaghorloges

Voor veel mensen is het relevant om te kunnen meten hoe actief je bent op een dag. Een activity tracker biedt voor veel mensen een uitkomst.

Infraroodlampen

Een infraroodlamp straalt door de huid heen. Dit helpt om te ontspannen en verbetert de bloedsomloop. Dit helpt het lichaam weer bij het afvoeren van afvalstoffen.

Massage en spierstimulatie

Vaak werken spierstimulaties ook erg goed bij beperkte mobiliteit. Door elektrische spierprikkelingen worden de spieren gestimuleerd en dit herstelt en/of versterkt de spieren.

Sporttape

Sporttape is dicht op elkaar geweven elastisch katoen. Het is zeer sterk en rekt daarnaast niet uit. Het wordt vaak gebruik bij immobilisatie of verminderde gewrichten.

Sportzalf en accessoires

Viper Medical levert diverse sportzalf en accessoires waarmee je goed voorbereid kunt gaan sporten.

Voethulpmiddelen

Bij Viper Medical zijn vele voethulpmiddelen die de voet op verschillende manieren ondersteunen.

Warmte en koudetherapie

Een hot cold pack is bedoeld om een blessure, zwelling of ontsteking tegen te gaan. Het voordeel is dat het meerder malen te gebruiken is en binnen enkele seconden op temperatuur is.

Warmtedekens en kussens

In het assortiment van van Viper Medical zijn diverse kussens, dekens en voetverwarmers te verkrijgen.

Sportproducten kopen? Je kunt alles vinden bij Viper Medical! Toch een vraag? Neem dan contact met ons op.