Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Baby & Kind

Baby & Kind

1-12 van de 14 items in baby & kind
12
24
48
1 2 >
Fetal Dopplers

Fetal Dopplers

Babyfoons

Babyfoons

Plaswekker

Plaswekker

Kinderwekkers

Kinderwekkers

Baby / Kleuter Weegschalen

Baby / Kleuter Weegschalen

Kolfapparaten

Kolfapparaten

Kolfapparaten

Kinder nachtlampjes

Kinder nachtlampjes

Kinder Saturatiemeter

Kinder Saturatiemeter

Sterilisators

Sterilisators

Kinder Braces

Kinder Braces

Thermometers

Thermometers

Baby voeding en flesbereiding

Baby voeding en flesbereiding

1-12 van de 14 items in baby & kind
12
24
48
1 2

Baby & Kind

Viper Medical levert verschillende producten voor de zorg van baby’s en kinderen. Deze kindvriendelijke producten zijn speciaal voorzien van leuke motieven en zijn er voor de gezondheid, veiligheid en voeding van uw baby, peuter of kleuter.

Fetal Doppler

Met de Fetal Doppler is het mogelijk om naar het hartje van uw ongeboren baby te luisteren. Viper Medical levert verschillende soorten Fetal Dopplers van de merken Contec en Angelsounds. De Dopplers hebben allemaal verschillende functionaliteiten, zodat er altijd wel één is die precies dat gene doet wat u verwacht.

Zo zijn er speciale Fetal Dopplers die:

  • het baby hartje kunnen beluisteren;
  • extra compact en gemakkelijk mee te nemen zijn:
  • digitaal de hartslag van de baby kunnen aflezen.

Bij aanschaf van een Angelsounds Doppler krijgt u een gratis fles Optisonic ultrasound gel voor ultrageluidtherapie en elektrodetherapie. De flessen bevatten 250 ml in water oplosbare, hypoallergene en niet vette contactgel.

Kolfapparaat

Een kolfapparaat is een instrument voor het afzuigen en opvangen van moedermelk. Wanneer je een hele dag op pad bent, is het soms lastig om borstvoeding te blijven geven. Met een kolfapparaat kunt u eenvoudig de moedermelk opvangen in een flesje en dit later aan uw baby geven. Viper Medical levert diverse kolfapparaten van het merk Beurer.

  • Beurer BY15 Handkolf;
  • Beurer BY60 Elektrisch kolfapparaat.

Baby voeding en fleswarmers

Viper Medical heeft een apparaat die de voeding gelijkmatig verwarmt. Het is een voeding en fleswarmer in één. Op deze manier wordt de voeding eenvoudig opgewarmd.

Plaswekker

Als uw kind nog niet zindelijk is in de nacht kunt u een plaswekker gaan gebruiken. Maar ook bij volwassenen komt het bedplassen voor. Daarom zijn er ook plasbroekjes voor volwassenen verkrijgbaar.

De Plaswekker van Rodger is eenvoudig in het gebruik, kindvriendelijk en helpt bij het oplossen van bedplassen. Zo levert Viper Medical twee verschillende draadloze plaswekkers, namelijk de Rodger losse plaswekker en het Clippo Dagalarm. De losse Rodger plaswekker moet gecombineerd worden met de plasbroekjes of is als set verkrijgbaar. Het Clippo Dagalarm kan op ieder broekje draadloos worden bevestigd. Het verschil tussen de twee is dat de losse plaswekker een veel gevoeligere sensor heeft. De Clippo Dagalarm is daarentegen ideaal om overdag te gebruiken.

Baby Monitoring

Viper Medical levert verschillende baby monitoren van het merk Beurer. Met een Baby Monitor houdt u uw baby of kind uitstekend in de gaten. Dit kan door middel van geluid, maar met sommige baby monitoren kunt u ook camerabeelden bekijken. Op deze manier kunt u ten alle tijden zien wat er gebeurd in de babykamer.

  • Draadloze babymonitor op basis van geluid;
  • Draadloze babymonitor met camera en geluid.

Baby & Kleuter Weegschalen

De baby- en kleuterweegschalen van ADE en Seca zijn onder andere te gebruiken in ziekenhuizen door verloskundigen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en er zijn verschillende modellen beschikbaar.

  • Hangmodellen;
  • Mechanische weegschalen;
  • Digitale weegschalen.

Kinder Braces

Viper Medical heeft braces die speciaal zijn gemaakt voor kinderen. De braces van het merk DonJoy zijn van goede kwaliteit en versnellen de genezing. Vele kinderbraces zijn voorzien van een klittenbandsluiting waardoor de pasvorm kan worden aangepast en comfort wordt verhoogd. Daarnaast vergemakkelijkt een klittenbandsluiting het omsluiten van het gewricht. De kinder braces zijn beschikbaar in verschillende kindermaten, voor zowel de linker als de rechter arm, pols, been of knie. Vaak passen kinderen ook de kleinste maat (XS of S) braces voor volwassenen.

Kinder saturatiemeter

Het merk Contec heeft saturatiemeters die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Een saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in het bloed van uw kind. De meter is geschikt voor kinderen tussen 2 en ongeveer 14 jaar. Het is belangrijk dat de diameter van de vinger tussen de 8 en 12 mm ligt.

Thermometers, tandenborstels en inhalatoren

Viper Medical levert diverse thermometers voor het meten van de lichaamstemperatuur van uw kind. Bovendien is er een elektrische tandenborstel van Beurer, die is voorzien van een leuk motief en een zandloper die de juiste poetstijd bijhoudt. Hiervoor zijn opzetstukjes verkrijgbaar. Tot slot zijn er kinderinhalatoren die  te gebruiken zijn bij verkoudheid of astma.

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl